Картопля на вогні – це особлива страва, відтворити яку в домашніх умовах здається чимось неможливим. Втім, це не зовсім так, адже існує секрет, який дозволить приготувати картоплю у такий спосіб, користуючись духовкою.

Читайте також 15 хвилин і готово: три рецепти ситних сніданків на будь-який смак

Як приготувати картоплю "на вогні" вдома

Час: 1 година 15 хвилин

Порцій: 4

Атмосферна страва / Фото Freepik

Приготування:

  1. Ретельно миємо картоплю, можна використовувати щітку. Чистити її не потрібно. Замочуємо картоплю у мисці з водою.
  2. Змішуємо сіль та борошно та обсипаємо сумішшю мокру картоплю.
  3. Розігріваємо духовку до 200 градусів.
  4. Застеляємо деко пергаментним папером та викладаємо на нього картоплю.
  5. Випікаємо впродовж 1 години.
  6. Подаємо до столу з улюбленими соусами.

Смачного!