Картопляний хашбраун – ніжні, соковиті картопляні млинці з хрумкою золотою скоринкою, які сподобаються усім. Ектор Хіменес-Браво розповідає як приготувати їх в домашніх умовах. Шеф-кухар рекомендує ретельно промити картоплю, додати кукурудзяний крохмаль, замість борошна, а також улюблені інгредієнти – перець або порошок червоного перцю.
Читайте також Мастер Шеф Celebrity дивуватиме українців вже цього літа, – що відомо про нове кулінарне шоу
Як приготувати картопляний хашбраун
- Картоплю помийте, почистіть, подрібніть ножем на маленькі кубики, промийте ретельно водою.
- Викладіть на пательню з олією, додайте сіль, сухий часник, перець, обсмажте.
- Зніміть з плити, викладіть картоплю у миску, додайте крохмаль, перемішайте.
- Розкатайте тісто на квадрат, розділіть на 4 частини, викладіть скибочки сиру, з'єднайте половинки.
- Викладіть на пательню з великою кількістю олії, обсмажте з двох сторін до золотої скоринки до готовності.
- Викладіть на тарілку. Смачного!