Як приготувати картопляний хашбраун: рецепт від Ектора Хіменеса-Браво

20 травня 2021, 12:17
Читать новость на русском

Відомий шеф-кухар та суддя кулінарного шоу "Мастер Шеф" та "Мастер Шеф. Професіонали" Ектор Хіменес-Браво поділився з читачами в інстаграм рецептом смачних картопляних млинців, які ви приготуєте за лічені хвилини. Обов'язково спробуйте.

Картопляний хашбраун – ніжні, соковиті картопляні млинці з хрумкою золотою скоринкою, які сподобаються усім. Ектор Хіменес-Браво розповідає як приготувати їх в домашніх умовах. Шеф-кухар рекомендує ретельно промити картоплю, додати кукурудзяний крохмаль, замість борошна, а також улюблені інгредієнти – перець або порошок червоного перцю.

Читайте також Мастер Шеф Celebrity дивуватиме українців вже цього літа, – що відомо про нове кулінарне шоу

Як приготувати картопляний хашбраун

Інгредієнти:
– 4 картоплі;
– 4 шматочки сиру;
– 3 чайні ложки солі;
– 6 столових ложок кукурудзяного крохмалю;
– 2 столові ложки рослинної олії (для смаження картоплі);
– сухий часник;
– перець;
– сіль.
  1. Картоплю помийте, почистіть, подрібніть ножем на маленькі кубики, промийте ретельно водою.
  2. Викладіть на пательню з олією, додайте сіль, сухий часник, перець, обсмажте.
  3. Зніміть з плити, викладіть картоплю у миску, додайте крохмаль, перемішайте.
  4. Розкатайте тісто на квадрат, розділіть на 4 частини, викладіть скибочки сиру, з'єднайте половинки.
  5. Викладіть на пательню з великою кількістю олії, обсмажте з двох сторін до золотої скоринки до готовності.
  6. Викладіть на тарілку. Смачного!