Нові смаки: додаємо до ранкової кави особливий інгредієнт
Джерело:
pysznosciРанкова кава – це справжній ритуал, який ми повторюємо щодня. Часто ранок називають часом нових ідей, тож чому б не спробувати відкрити для себе нові смаки?
У кожного з нас є свій особливий рецепт кави, який набутий методом багатьох спроб та експериментів. Зарядитися зранку улюбленим напоєм – це завжди вдала ідея, але інколи варто спробувати знову пошукати нові смаки, адже є ймовірність, що й вони припадуть вам до душі.
Читайте також Немає світла – рятуйся МІНІ: три прості рецепти
Як вдосконалити каву лиш одним інгредієнтом
Останнім часом набирає популярності Cafe romano. Це та сама кава, яку ми звикли пити щодня, але з додаванням лимона або лимонного соку.
Новий тренд / Фото Pixabay
Як відзначають поціновувачі цієї кави, вона може похизуватися не лише особливим смаком, а й користю. За їхніми словами, лимон позбавляє каву гірких ноток, тому напій можна смакувати без цукру. Менше цукру – більше здоров'я, тому цей аргумент цілком виправданий.
Окрім того, і лимон, і кава мають антиоксидантну дію. Також кава запобігає лущенню шкіри, а лимон стимулює вироблення колагену.
Що стосується пропорцій, то тут кожен може діяти на свій розсуд, але загальне правило таке: 10 мілілітрів лимонного соку на 100 мілілітрів кави. Пробувати нове завжди незвично, але саме так ми відкриваємо улюблені смаки, тож спробувати напій та скласти про нього власне враження – чудовий спосіб урізноманітнити буденність.