Коли смачно всім: 3 легких рецепти ситних сніданків для себе та рідних

6 січня 2022, 09:05
Читать новость на русском
СПЕЦПРОЄКТ

Під час зимових канікул, коли діти відпочивають від навчання, а дорослі ще не повернулись до робочих буднів, так хочеться смакувати чимось особливим. Здивувати всіх цікавим сніданком дуже просто! Страви, приготовані за нашими рецептами, будуть на столі всього за 15 – 30 хвилин.

Приготувати сніданок можна легко та швидко, якщо правильно дібрати продукти.

Спробуйте і ви 5 оригінальних рецептів з курочкою для вашого різдвяного столу

Обравши для себе продукцію від ТМ "Наша Ряба Апетитна", ви зможете за лічені хвилини та без зайвих зусиль готувати щоразу нові оригінальні та повноцінні сніданки, обіди та вечері для всієї сім'ї. В асортименті бренду є все, що потрібно для ваших рецептів, а саме дбайливо замариновані та готові до запікання чи смаження різноманітні частинки курочки, а також соковиті ковбаски, рулетики, котлети для бургерів та ще багато іншого!

Тож із цими 3-ма простими рецептами вам знадобиться менше ніж пів години, щоб почастувати себе та близьких смачними та ароматними стравами.

Тортилья з куркою

  • Порції: 2 персони
  • Час приготування: 15 хвилин


Готуємо тортилью / Фото Shutterstock

Інгредієнти:
– 2 тортильї;
– упаковка стріпсів з філе “Теріякі” від ТМ "Наша Ряба Апетитна";
– 1 помідор;
– 4 столові ложки консервованої кукурудзи;
– чайна ложка гірчиці;
– 100 грамів сметани;
– 1 столова ложка олії;
– подрібнена зелень;
– сіль, перець на ваш смак.

Приготування:

  1. Виливаємо олію на розігріту на середньому вогні сковороду, викладаємо куряче м'ясо та обсмажуємо до готовності близько 7 – 10 хвилин. Знімаємо з вогню.

  2. Змішуємо в мисці сметану, гірчицю, сіль та перець.

  3. Нарізаємо помідор невеликими кубиками.

  4. Змащуємо тортилью сметанковим соусом, викладаємо помідори, готову курочку, кукурудзу, подрібнену зелень та обережно загортаємо. За бажанням можна підрум'янити на сухій сковороді.

Смачного!

Чізбургер із яєчнею

  • Порції: 2 персони
  • Час приготування: 15 хвилин

Чізбургер з яєчнею – ідеальний сніданок / Фото Shutterstock

Інгредієнти:
– 2 курячі котлети для бургерів від ТМ "Наша Ряба Апетитна";
– 2 булочки для бургерів;
– 2 яйця;
– 1 помідор;
– 1 цибулина;
– салатний мікс;
– чайна ложка вершкового масла;
– 4 пластинки плавленого сиру;

– 1 столова ложка улюбленого соусу;
– 1 столова ложка олії.

Приготування:

  1. Розрізаємо булочки навпіл.

  2. Розігріваємо сковорідку на середньому вогні, додаємо шматочок масла і злегка підрум'янюємо булочки.

  3. Виймаємо булочки і викладаємо на тарілку. Прибираємо жир зі сковороди.

  4. Нарізаємо цибулю та помідори кільцями.

  5. Вибиваємо яйця на розігріту сковорідку з олією та готуємо яєчню на свій смак. Викладаємо на тарілку.

  6. Розігріваємо сковорідку на середньому вогні, виливаємо столову ложку олії, викладаємо курячі котлетки та обсмажуємо з обох боків по 3 – 5 хвилин. Виймаємо та викладаємо на тарілку.

  7. Зверху на ще гарячі котлетки викладаємо пластинки сиру.

  8. Далі формуємо бургери. Змащуємо нижню частину булочки улюбленим соусом, викладаємо салатний мікс, котлетки з сиром, тоді цибулю, помідори та яйце. Накриваємо верхньою частиною булочки, трішки притискаємо та подаємо.

Смачного!

Читайте також Коли гості завітали раптово: швидкі страви, які можна приготувати за 20 хвилин

"Англійський сніданок"

  • Порції: 2 персони
  • Час приготування: 30 хвилин

"Англійський сніданок" / Фото Shutterstock

Інгредієнти:
– 2 ковбаски курячі "Барбекю" від ТМ "Наша Ряба Апетитна";
– 2 яйця;
– 200 грамів квасолі в томатному соусі;
– 6 печериць;
– 2 помідори;
– 2 скибочки хліба для тостів;
– чайна ложка вершкового масла;
– чайна ложка соняшникової олії;
– сіль, перець на ваш смак.

Приготування:

  1. Розігріваємо каструлю на середньому вогні, викладаємо квасолю у соусі та перемішуємо, поки соус не загусне.

  2. Додаємо пів чайної ложки масла до квасолі. Перчимо, солимо та знімаємо з вогню. Накриваємо кришкою.

  3. На середньому вогні розігріваємо сковорідку з олією та викладаємо туди курячі ковбаски.

  4. Обсмажуємо ковбаски близько 15 – 20 хвилин до рум'яної скоринки. Виймаємо та викладаємо на тарілки.

  5. Прибираємо жир зі сковороди. Нагріваємо її на середньому вогні, кладемо решту масла, вибиваємо яйця та обсмажуємо гриби й розрізані навпіл помідори.

  6. Овочі готуємо впродовж 3 – 5 хвилин, а яйця обсмажуємо на свій смак.

  7. Викладаємо готові яйця з грибами та помідорами на тарілки.

  8. У цій же сковороді обсмажуємо скибочки хліба та готуємо тости близько 2 – 3 хвилин. Або ж можна приготувати їх у тостері.

  9. Викладаємо до готових ковбасок та овочів, квасолю, яйця, хрумкі тости та подаємо.

Смачного!