Гості вже на порозі, і ви гарячково обдумуєте, чим їх почастувати, перш ніж вони встигнуть добряче зголодніти? Якщо у вашому холодильнику є продукція від ТМ "Наша Ряба Апетитна", то можна не хвилюватися, адже ситуація під контролем. Завдяки широкому асортименту готових до приготування продуктів, всього за лічені хвилини ви зможете подати до столу смачні, поживні та оригінальні страви – від соковитих ковбасок до ароматних хрумких крилець – і ваші гості будуть у захваті.

До теми Готуйте вдвічі швидше: чому мариноване м'ясо ідеально підходить для домашніх страв

Ми підібрали для вас 3 прості та швидкі рецепти страв, які стануть у пригоді для організації спонтанних посиденьок, коли часу – обмаль.

Курячі крильця із сирним соусом

Рецепт курячих крилець із сирним соусом / Фото 24 канал

Приготування:

  1. Нагріваємо олію в сковорідці до високої температури. Обережно кладемо туди крильця та готуємо до золотавої скоринки, близько 10 – 15 хвилин.
  2. Викладаємо готові крильця на серветку, щоб позбутися зайвого жиру.
  3. Нарізаємо селеру брусками по 2 сантиметри та викладаємо на тарілку.
  4. Далі готуємо сирний соус. Викладаємо в окрему миску подрібнений сир, додаємо лимонний сік, йогурт, спеції та блендеруємо до однорідності.
  5. Крильця подаємо з нарізаними овочами та соусом.

Смачного!

Куряче філе на шпажках з арахісовим соусом

Рецепт курячого філе на шпажках із арахісовим соусом / Фото Shutterstock

Приготування:

  1. Виливаємо олію на розігріту на середньому вогні сковороду, викладаємо філе та обсмажуємо до готовності, близько 8 – 10 хвилин. Виймаємо та викладаємо на тарілку.
  2. Готуємо арахісовий соус: змішуємо у мисці подрібнений часник, арахісову пасту, соєвий соус, йогурт, цукор, лимонний сік та пластівці чилі та ретельно перемішуємо. Якщо соус вийшов занадто густим, додаємо трохи води.
  3. Викладаємо листя салату до філе та подаємо з арахісовим соусом.

Смачного!

Курячі ковбаски з пряними овочами

Рецепт курячих ковбасок із пряними овочами / Фото Shutterstock

Приготування:

  1. Розігріваємо духовку до +200 градусів Цельсія.
  2. Очищуємо цибулю, нарізаємо кільцями та викладаємо у форму для запікання.
  3. Викладаємо часник на цибулю, не очищуючи.
  4. Перці та помідори нарізаємо скибками й також відправляємо у форму для запікання.
  5. Перець чилі, коріандр і кмин розтираємо у ступі та посипаємо овочі. Додаємо паприку та сіль.
  6. Поливаємо страву 2 столовими ложками олії.
  7. Ставимо у духовку та запікаємо близько 15 – 20 хвилин.
  8. Тим часом виливаємо 1 столову ложку олії на розігріту на середньому вогні сковороду, викладаємо курячі ковбаски та обсмажуємо до рум'яної скоринки близько 10 хвилин. Виймаємо та викладаємо на тарілку.
  9. Виймаємо запечені овочі, викладаємо до ковбасок та подаємо.

Смачного!