13 січня,
14:53
Крабовий салат по-новому: святковий рецепт із плавленим сиром
Готуєте черговий бенкет? Тоді радимо додати до святкового меню оновлену закуску – салат із крабовими паличками та плавленим сиром. Не пошкодуєте!
За консистенцією салат виходить доволі густим. Його дуже зручно намазувати на брускети або грінки.
Читайте також Коли смачно всім: 3 легких рецепти ситних сніданків для себе та рідних
Рецепт крабового салату по-новому
- Час: 30 хвилин
- Порції: 6 – 8
Фото Shutterstock
– 200 грамів крабових паличок;
– 4 – 6 курячих яєць;
– 3 плавлених сирки;
– свіжий огірок;
– 3 столові ложки майонезу.
Приготування:
- Зваріть курячі яйця у киплячій підсоленій воді (8 хвилин). Охолодіть і почистіть від шкарлупи.
- У глибокій посудині змішайте натерті на дрібній тертці плавлені сирки та варені яйця, нарізаний дрібними кубиками огірок і майонез.
- Крабові палички натріть на тертці або наріжте тонкою соломкою.
- Сформуйте із сиркової маси кульки й запаніруйте їх у потрібнених крабових паличках.
- Викладіть кульки на таріль і встроміть до кожної шпажку або мінівиделку.
Смачного!
А ви знали? Все про новорічні традиції та атрибути: