Кремовий флан за рецептом шеф-кухаря Ектора Хіменеса-Браво
14 січня 2021,
11:50
Читать новость на русском
Рецепт надзвичайно смачного та ніжного десерту, який ви з легкістю можете приготувати вдома, уже чекає на вас у нашому матеріалі.
Ектор Хіменс-Браво поділився із шанувальниками простим рецептом неперевершеного десерту на своїй сторінці в інстаграм.
Читайте також Ектор Хіменес-Браво повністю оголився в ліжку та виклав фото у соцмережі
Шеф-кухар стверджує, що коли неочікувано захотілося солоденького, рецепт кремового флану найкращий варіант для швидкого приготування солодкого смаколика.
Як приготувати кремовий флан
Інгредієнти:– 100 г вершкового сиру;
– 200 г згущеного молока;
– 125 мл суміші молока 3,2% та вершків 30%;
– 50 г цукру;
– ½ ст. л ванільного екстракту;
– 2 яйця;
– 3 ст. л вареного згущеного молока (на 1 порцію).
- Розігрійте духовку до 180 градусів. Для приготування десерту нам потрібні керамічні круглі формочки.
- На дно кожної форми викладіть по 3 ст. л вареного згущеного молока та відставте в бік.
- Решту інгредієнтів з'єднайте у мисці та перемішайте до однорідної маси.
- Отриманою масою заповніть форми до половини.
- В окреме деко наберіть води, щоб при випіканні флану утворювалась додаткова волога. Деко помістіть в духовку, а на нього викладіть форми з фланом.
- Випікайте десерт протягом 50 хвилин, доки центр флану повністю не приготується.
- Готовий десерт охолоджуйте протягом ночі. Смачного!