Кремовий флан за рецептом шеф-кухаря Ектора Хіменеса-Браво

14 січня 2021, 11:50
Читать новость на русском

Рецепт надзвичайно смачного та ніжного десерту, який ви з легкістю можете приготувати вдома, уже чекає на вас у нашому матеріалі.

Ектор Хіменс-Браво поділився із шанувальниками простим рецептом неперевершеного десерту на своїй сторінці в інстаграм.

Читайте також Ектор Хіменес-Браво повністю оголився в ліжку та виклав фото у соцмережі

Шеф-кухар стверджує, що коли неочікувано захотілося солоденького, рецепт кремового флану найкращий варіант для швидкого приготування солодкого смаколика.

Як приготувати кремовий флан

Інгредієнти:
– 100 г вершкового сиру;
– 200 г згущеного молока;
– 125 мл суміші молока 3,2% та вершків 30%;
– 50 г цукру;
– ½ ст. л ванільного екстракту;
– 2 яйця;
– 3 ст. л вареного згущеного молока (на 1 порцію).
  1. Розігрійте духовку до 180 градусів. Для приготування десерту нам потрібні керамічні круглі формочки.
  2. На дно кожної форми викладіть по 3 ст. л вареного згущеного молока та відставте в бік.
  3. Решту інгредієнтів з'єднайте у мисці та перемішайте до однорідної маси.
  4. Отриманою масою заповніть форми до половини.
  5. В окреме деко наберіть води, щоб при випіканні флану утворювалась додаткова волога. Деко помістіть в духовку, а на нього викладіть форми з фланом.
  6. Випікайте десерт протягом 50 хвилин, доки центр флану повністю не приготується.
  7. Готовий десерт охолоджуйте протягом ночі. Смачного!