Вершковий суп із ковбаскою та тортеліні: бліц-рецепт

26 січня 2022, 17:28
Читать новость на русском

Джерело:

Damn delicious

Цей запашний суп ви приготуєте за якихось пів години! З ніжними тортеліні (італійськими пельменями), ковбасою та капустою, він стане хітом вашого родинного меню!

Рецепт крем-супу з тортеліні та капустою

  • Час: 30 хвилин
  • Порції: 2 – 4

Читайте також  Легкі та поживні сніданки для всієї родини: 4 простих рецепти з курочкою


Фото Damn delicious

Інгредієнти:
 – 1 столова ложка оливкової олії;
​ – 500 грамів італійської ковбаси;
​ – 3 зубчики часнику;
​ – 1 середня цибулина;
​ – 2 чайні ложки італійських трав;
​ – сіль;
​ – свіжозмелений чорний перець;
​ – 2 столові ложки борошна;
​​ – 4 склянки курячого бульйону;
​ – 1 банка томатного соусу;
​ – 1  пакет охолоджених сирних тортеліні;
​ – ½ качана білоголової капусти;
​ – ⅓ склянки жирних вершків;
​ – 3 столові ложки подрібненого свіжого базиліку.

Приготування:

  1. Наріжте цибулю дрібними кубиками, листя капусти порвіть руками або наріжте.
  1. Розігрійте в сотейнику або каструлі олію й зарум'яньте на ній нарізану кубиками ковбасу (3 – 5 хвилин). Переконайтеся, що ковбаса кришиться в процесі приготування. Злийте зайвий жир.
  1. Додайте подрібнений часник, цибулю та італійські трави. Помішуйте засмажку, доки цибуля не стане прозорою (2 – 3 хвилини). Посоліть і поперчіть.
  1. Додайте до овочів борошно й обсмажте до легкої рум’яності (1 хвилину).
  1. Потроху влийте теплий курячий бульйон та томатний соус.
  1. Доведіть суміш до кипіння, зменште вогонь і тушкуйте все 10 хвилин.
  1. Всипте тортеліні й готуйте їх 5 – 7 хвилин.


Фото Damn delicious

  1. Додайте капусту та вершки. Ретельно перемішайте страву й варіть ще 2 – 3 хвилини.
  1. Готовий суп посипте базиліком, накрийте кришкою, а через 5 хвилин подавайте на стіл.

Смачного!