Крученики з грибами у вершковому соусі – страва, яку точно захочеться приготувати на свята
Наближаються свята, а отже, пора відкривати свою скарбничку особливих рецептів. У кожного вона наповнена улюбленими стравами та лайфхаками щодо їх приготування, але завжди варто пробувати щось нове та доповнювати цей список кулінарними експериментами.
Під час зимових свят, коли родина збирається разом, кожна страва має стати вираженням тепла та затишку, інформує 24 Канал. І українська кухня дає змогу це зробити, адже це завжди про неперевершений смак та аромат на святковому столі.
Цікаво Спробуєте раз – готуватимете завжди: особливий рецепт курячих гомілок з кукурудзою
Якщо ви мрієте відчути автентичні смаки та відкрити для себе унікальний рецепт, вам слід спробувати крученики. Ніжна курятина та смачні гриби у поєднанні з вершковим соусом – ідеальний вибір, щоб подарувати вашій сім'ї та гостям незабутні гастрономічні враження під час різдвяних свят. При цьому завдяки особливому лайфхаку для приготування цієї страви не доведеться годинами стояти на кухні.
Як швидко приготувати крученики
Для того, щоб не витрачати час на підготовчі процеси курячого м'яса, рекомендуємо обрати філе для шніцеля ТМ "Наша Ряба". Воно вже нарізане на тонкі шматочки та готове до приготування. Завдяки цьому інгредієнту всього за 40 хвилин готова страва збере всю родину за столом.
До того ж ТМ "Наша Ряба" – надійний виробник якісної курятини, якому українці довіряють понад 20 років. З цим брендом можна бути певними, що свята минуть на найвищому рівні.
Як із філе для шніцеля приготувати крученики – розповідаємо у покроковому рецепті.
Рецепт кручеників з грибами у вершковому соусі
- Час: 40 хвилин
- Порцій: 4
Крученики з грибами у вершковому соусі – чудова страва для всієї родини / Фото Shutterstock
– 500 грамів філе для шніцеля ТМ "Наша Ряба";
– 200 грамів шампіньйонів;
– 200 мілілітрів вершків з жирністю 20%;
– 100 грамів твердого сиру;
– 1 цибулина;
– сіль, перець до смаку;
– олія для смаження;
– шпажки або кулінарні нитки.
Приготування:
- Наріжте шампіньйони та цибулину дрібними кубиками.
- Розігрійте пательню на середньому вогні та влийте олію. Обсмажте цибулю до м'якості, а потім додайте шампіньйони. Смажте, поки гриби не стануть золотистими та сік від грибів випарується.
- Приправте начинку сіллю та перцем до смаку.
- Свіжонарізане філе для шніцеля поставте на дошку та відбийте, викладіть на нього шар обсмажених грибів з цибулею.
- Натріть твердий сир на тертці та посипте його рівномірно на гриби.
- Згорніть кожну пластину курячого філе в рулет і закріпіть за допомогою дерев'яних шпажок або кулінарних ниток.
- Обсмажте крученики з усіх сторін до золотистого кольору.
- Покладіть обсмажені рулети на деко та залийте їх вершковим соусом, приправленим сіллю та перцем.
- Випікайте крученики у духовці при 180 градусах протягом приблизно 20 – 25 хвилин.
- Після випікання вийміть з духовки, дайте крученикам трошки "відпочити" та подавайте на святковий стіл.
Смачного!