Кулінарний шедевр без зайвих зусиль: рецепт шоколадного торта з млинців
14 січня 2022,
23:17
Читать новость на русском
Шукаєте простий десерт до святкового столу? Спробуйте шоколадний млинцевий торт. Млинці замішуються на згущеному молоці й перемащуються кремом із вершкового сиру. Результат – просто вау!
Рецепт торта з млинців
- Час: 40 хвилин
- Порції: 4 – 6
Читайте також Коли смачно всім: 3 легких рецепти ситних сніданків для себе та рідних
Скриншот із відео
– 380 грамів згущеного молока;
– 500 мілілітрів окропу;
– 2 сирих курячих яйця;
– 300 грамів пшеничного борошна;
– 20 грамів какао;
– 700 грамів вершкового сиру;
– 150 грамів цукрової пудри;
– 150 мілілітрів жирних вершків;
– 3 грами ваніліну;
– шоколад та какао для декору.
Приготування:
- У глибокій посудині збийте віничком згущене молоко та яйця, додайте какао й перемішайте.
- Додайте борошно й перемішайте віничком до однорідного стану.
- Влийте до тіста 250 мілілітрів окропу й перемішайте.
- Розігрійте сковорідку для млинців і посмажте їх по 2 – 3 хвилини з кожного боку.
- Усього нам потрібно 10 млинців.
- Для крему змішайте вершковий сир, ванілін, вершки та 150 грамів цукрової пудри.
- Щоб маса була однорідна – збийте все міксером.
- Змастіть млинці кремом і згорніть трубочкою.
Скриншот із відео
- Викладіть основу для торта – 4 млинці, начинені кремом, далі 3, 2 та 1. Кожен шар млинців також змащуйте кремом.
Скриншот із відео
- Змастіть весь торт кремом, посипте какао й полийте розтопленим шоколадом.
Скриншот із відео
Смачного!
Відеорецепт приготування шоколадного торта з млинців: