Для приготування цього рецепту вам потрібна велика чугунна каструля. Можна взяти звичайну, але тоді покладіть на її дно щось важке.

Читайте також 130-метрова смакота: у Києві приготували найдовшу у світі шаурму – фото рекордної страви

Важливими також є у страві спеції: мелена кориця та чорний духм'яний перець.

Рецепт курочки під "пресом"

  • Час: 60 хвилин
  • Порції: 4


Курячі стегна з овочами / Фото Аліси Купер

Приготування:

  1. У ступі розітріть розмарин, щоб він відкрив аромат.
  1. Вкрийте кухонну дошку шаром харчової плівки ат викладіть на неї курятину.
  1. Накрийте стегна ще одним шаром харчової плівки та добряче відбийте.
  1. Натріть курятину розмарином, посоліть м'ясо та посипте корицею і перцем.


Продукти для страви / Фото Аліси Купер

  1. Залишіть м'ясо на 30 хвилин маринуватися під плівкою.
  1. Розігрійте сковорідку та викладіть на неї курячі стегна. Зверху придавіть пресом та обсмажуйте по 6 – 7 хвилин з кожного боку.
  1. Розігрійте духовку до 180 градусів. Випікайте курячі стегна ще 10 хвилин в духовці до готовності м'яса.
  1. Готову страву посипте дрібно нарізаною зеленню петрушки та кінзи. Смачного!