Завдяки особливому маринаду така курятина вийде ніжною та надзвичайно соковитою. Для рецепта вам необхідно всього 5 інгредієнтів, а на приготування – всього година. Тому цю страву часто обирають для створення особливого настрою перед вихідними, коли хочеться провести час у колі сім'ї або друзів.

Читайте також М'ясо гомілок по-грузинськи: готуємо соковите чахохбілі з томатами

Щоб зробити страву ще смачнішою, пропонуємо обирати гомілки від перевіреного виробника. Такого як ТМ "Наша Ряба". У цьому році бренду виповняється 21 рік – рівно стільки він поставляє якісну курочку на полиці магазинів, щоб в кожній родині завжди було тільки свіже м'ясо!

Головний інгредієнт обрано, а отже, можна сміливо переходити до приготування гомілок у глазурі. Що для цього знадобиться – розповідаємо у покроковому рецепті.

Рецепт курячих гомілок у соєво-медовій глазурі

Час: 60 хвилин
Порції: 4


Завдяки особливому маринаду гомілки вийдуть ніжними та соковитими / Фото Shutterstock

Приготування:

  • Розігрійте духовку до 180 градусів в режимі "Конвекція".
  • Підготуйте деко та вкрийте його шаром пергаменту для випікання.
  • Змішайте соєвий соус, розігрітий мед, гірчицю та паприку. У цій суміші маринуйте курячі гомілки упродовж 20 хвилин (якщо маєте вільний час, тоді виділіть на цей процес годину).
  • Викладіть гомілки на деко, полийте зверху залишками маринаду та відправте запікатися на 30 – 40 хвилин.
  • Готові гомілки викладіть на тарілку та подавайте до столу з улюбленим гарніром.

Смачного!