Курячий рулет з сиром та чорносливом: рецепт від Євгена Клопотенка

16 січня 2021, 10:25
Читать новость на русском

Джерело:

klopotenko.com

Талановитий кухар завжди експериментує зі смаками страв, тому пропонує курячий рулет з сиром та чорносливом. Як приготувати, щоб він був соковитим – читайте у матеріалі.

Євген Клопотенко поділився рецептом на своїй сторінці в інстаграм. Відомий кулінарний експерт розповідає як приготувати соковитий і смачний курячий рулет із сиром, чорносливом та волоськими горіхами.

Читайте також Як приготувати смачні чебуреки: рецепт від Євгена Клопотенка

Курячий рулет з сиром та чорносливом

Інгредієнти:
– 2 шт. курячого філе;
– 50 грамів волоських горіхів;
– 80-100 грамів чорносливу;
– 160 грамів твердого сиру;
– 1 столова ложка соняшникової олії;
– сіль, перець.
  1. Для приготування рулету помийте куряче філе, висушіть паперовим рушником, видаліть плівку.
  2. Розріжте філе навпіл, загорніть у харчову плівку і відбийте кухонним молотком.
  3. Чорнослив помийте, наріжте тонкими смужками, горіхи подрібніть ножем.
  4. Натріть на грубій тертці сир.
  5. Розгорніть філе, додайте сіль, перець, горіхи, чорнослив, сир, сформуйте рулет і перев'яжіть кулінарною ниткою.
  6. Розігрійте духовку до 180 градусів. Форму для випікання, вистеліть пергаментом, збризніть соняшниковою олією. Викладіть рулет у форму і відправте запікатись на 30 хвилин до готовності.
  7. Витягніть рулет, зріжте кулінарну нитку, наріжте рулет порційними шматочками. Викладіть на тарілку, перед подачею задекоруйте подрібненими горіхами. Смачного!

Курячий рулет з сиром та чорносливом – рецепт від Євгена Клопотенка у відео: