Робити – легко, смак – неповторний: готуємо яєчну пасту для бутербродів

27 вересня 2022, 16:13
Читать новость на русском

Джерело:

Poradzimy 24

Бутерброди – один із найбільш популярних перекусів. Для них існує безліч начинок, але завжди варто поповнювати свій кулінарний арсенал та дізнаватися щось нове.

Перекусити смачним бутербродом – завжди гарна ідея. Ця страва не потребує багато часу не приготування, але це не означає, що потрібно жертвувати смаком.

Читайте також Важливий вибір для малюка: з якого м'яса краще починати перший прикорм

Яєчна паста – чудовий варіант для смачної намазки на хліб. Зробити її за кілька хвилин може навіть новачок, а смак нікого не залишить байдужим.

Які інгредієнти нам потрібні

Основа пасти – зварені вкруту яйця, ідеально підійде домашня продукція. Також потрібно підготувати майонез, розм'якшене вершкове масло та грецький йогурт (саме цей інгредієнт надасть страві необхідної консистенції).

Швидко та дуже смачно / Фото Unpslash

Сіль та перець кожен додає до свого смаку. Також за бажання можна збагатити пасту цибулею, гірчицею, в'яленими помідорами, авокадо або іншими смачними додатками на ваш вибір. Пропорції інгредієнтів найкраще підбирати у процесі приготування, адже у кожного є свої вподобання та смаки.

Можна спростити рецепт, використовуючи замість майонезу та грецького йогурту звичайний натуральний йогурт.

Приготування

  1. Спочатку очищуємо охолоджені зварені яйця, а потім натираємо на тертці.
  2. Додаємо до яєць масло, майонез та грецький йогурт (спочатку небагато, щоб запобігти занадто рідкій страві), перемішуємо все до утворення однорідної пасти.
  3. Додаємо сіль, спеції та за бажанням інші додатки. Консистенцію пасти можна регулювати додаванням грецького йогурту.

Смачного!