У арсеналі Лізи Глінської вже є дві успішні кулінарні книги "Від простого до складного" та "Простіше простого". Відомо, що свою третю книгу з рецептами дівчина присвятить тістечкам макарон й назве її "Магія Макарон".

Читайте також Їжа спецпризначення: навіщо нашому організму функціональні продукти

Якщо до першої книги кондитерки увійшли рецепти тортів, євро-десертів та тістечок, до другої – класична випічка й улюблені родинні десерти, то у "Магія Макарон" будуть тільки варіації на популярні тістечка.

Сьогодні в мене ось такий день – макаронний. Через тиждень розпочинаємо робити фото для моєї нової книги "Магія Макарон", – прокоментувала дівчина у соцмережах.

Як зазначила кондитерка, в книзі буде 50 рецептів начинок для французьких тістечок. Які саме начинки увійдуть до книги "Магія Макарон" поки не відомо.

Ліза Глінська також розповіла читачам на своїй сторінці в інстаграм, що її морозильна камера буквально "забита" різноманітними тістечками макарон, різних смаків та кольорів.

Шанувальники та підписники з нетерпінням чекають на вихід нової кулінарної книги від кондитерки та жваво підтримують її у коментарях:

  • Чекаємо!
  • Хочу навчитися їх готувати;
  • Ідеальні макарон.