Аматори повертаються – стартували зйомки 11 сезону "Мастер Шеф": відомі імена суддів шоу

17 червня 2021, 18:34
Читать новость на русском

Джерело:

Мастер Шеф

Неймовірними новинами подлилися організатори кулінарного шоу "Мастер Шеф" на своїй сторінці в інстаграм – днями розпочались зйомки нового сезону проєкту, де 20-ка кухарів-аматорів боротиметься за перемогу. Що чекає на глядачів в 11 сезоні "Мастер Шеф" та чи залишиться улюблений склад суддів в проєкті, – далі в матеріалі.

Вже цієї осені всі шанувальники кулінарного проєкту "Мастер Шеф" знову зможуть вболівати за кухарів-аматорів на телеканалі СТБ.

Читайте також 10 порад, як прищепити дитині любов до здорової їжі

Відомо, що зйомки першого відбіркового кастингу до найкращої сотні кулінарного проєкту "Мастер Шеф" 11 сезону вже розпочалися. Суддями 11 сезону залишаться Ольга Мартиновська, Володимир Ярославський та незмінний Ектор Хіменес-Браво.

Перші враження суддів від шоу

Суддя "Мастер Шеф" та в минулому його переможниця Ольга Мартиновська вже поділилися першими емоціями зі зйомок кулінарного шоу: ️

Нещодавно стартували зйомки нового сезону проєкту “Мастер Шеф”. І зовсім скоро мені доведеться поєднувати дві ролі — вчителя та судді. Сьогодні хочу побажати наснаги та успіху учасникам проєкту. Для мене кожен сезон як перший, – поділилися переживаннями суддя "Мастер Шеф" Ольга Мартиновська.

Дівчина стала переможницею 3 сезону "Мастер Шеф" та успішно продовжила навчання в одній із найпрестижніших кулінарних академій Le Cordon Bleu у Парижі.

До слова, Ольга Мартиновська нещодавно відкрила свою власну першу українську кулінарну академію, у котрі можуть навчатися, як професіонали, так і звичайні домогосподарки, котрі хочуть дивувати своїх рідних ресторанними стравами. 

Я, пройшовши шлях як учасниця, розумію вас, як ніхто інший. Будьте впевнені у своїх силах і таланті. Не дозволяйте хвилюванню та перешкодам позбавити вас мрії. Відкривайтеся новим знанням та навичкам, котрі створюють нові можливості. А вони дуже далеко можуть вас привести, — додала суддя проєкту Ольга Мартиновська.

А ось незмінний суддя проєкту Ектор Хіменес-Браво запевняє, цей сезон буде одним із найвидовищніших!

Початок нової історії “Мастер Шеф”! Після першого знімального дня можу з упевненістю сказати, що сезон буде видовищним! З новими випробуваннями й талановитими, цікавими учасниками, – прокоментував суддя.

Судді 11 сезону "Мастер Шеф"

Незмінним суддею кулінарного шоу "Мастер Шеф", вже 11 сезонів, залишається – Ектор Хіменс-Браво. Талановитий шеф-кухар та телеведучий із захопленням продовжує навчати аматорів кулінарного мистецтва та зачаровувати їх гарячим латиноамериканським темпераментом.

Ольга Мартиновська – переможниця 3 сезону "Мастер Шеф", ресторатор та любляча мама маленької донечки Віри. Дівчина успішно дебютувала суддею у 2 сезоні "Мастер Шеф. Професіонали" та залишається суддею проєкту до сьогодні.

Шеф-кухар та ресторатор Володимир Ярославський, який полюбився глядачам та фанам кулінарного проєкту за щиру посмішку та професіоналізм – третій суддя проєкту.

Володимир успішний ресторатор, шеф-кухар та автор кулінарної книги, котра вже незабаром буде доступної для всіх охочих.

За кілька місяців ми спостерігатимемо, як народжуватимуться нові зірки кулінарії, вболіватимемо за них та дізнаємося хто з них готовий стати переможцем 11 сезону "Мастер Шеф". Ви повинні це бачити – не пропустіть!