Ектор Хіменес-Браво – канадський шеф-кухар колумбійського походження, який вже понад 13 років працює та живе в Україні. Він вже давно полюбився українським глядачам за роллю кулінарного судді на шоу "Мастер Шеф". Кулінар не приховує, що побував у понад 50 країнах світу, проте свій дім знайшов в Україні.

Читайте також Я мріяла про красиве весілля, – Глінська виходить заміж у травні

Шеф-кухар анонсував відкриття нового закладу у Львові та показав, як проходить підготовка приміщення та ремонт. Схоже на те, що ресторан Ектора буде відповідати концепції азійської кухні та належатиме до гілки закладів BAO.

Відомо, що новий ресторан Хіменеса-Браво буде розташований у центрі міста, поблизу Домініканського собору у Львові. Шеф-кухар також встиг провести першу зустріч-знайомство з новим персоналом закладу. Без сумніву, що про цей заклад ми ще почуємо не раз.

У ресторатора вже є два заклади у столиці: BAO та NAM, але схоже, що на них він вирішив не зупинятися. Після відвідин Львова, місто настільки закохало кухаря, що він вирішив залишити тут частинку себе.

Ектор Хіменес-Браво з першого дня війни долучив свої ресторани у столиці до волонтерської роботи: вони готують їжу для українських захисників та ТрО. Війна застала шеф-кухаря в Колумбії, проте він повернувся в Україну, адже не міг покинути свій дім та людей, яких він любить.

Незмінний суддя кулінарного шоу "Мастер Шеф" та "Мастер Шеф. Професіонали", ресторатор та шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво зізнався, що Україна стала для нього рідним домом, адже він побудував тут не тільки свою кар'єру, а й знайшов кохання. Свою другу половинку Ектор Хіменес-Браво тримає в секреті, щоб не поширювати пліток. Тому, хто став обраницею ресторатора – наразі невідомо.