Ліза Глінська не приховує, що 24 лютого її життя змінилося, які і всіх українців. Дівчина понад два місяці російсько-української війни займалася проведеннями благодійних марафонів, допомагала у волонтерській організації та разом з колегами: Володимиром Ярославським та Ольгою Мартиновською збирали кошти від продажу своїх електронних книжок для дитячої лікарні "Охматдит".

Читайте також Це пряме фінансування війни: Мішлен більше не рекомендуватиме ресторани Росії

Протягом всього часу, вона повністю поринула у допомогу Україні, щоб нести свій фронт. Єлизавета зізналася читачам у соцмережі, що їй було соромно робити щось для себе.


Ліза Глінська / Фото з інстаграму кондитерки

Я майже забула про себе... майже втратила себе... мені було якось соромно привертати увагу до себе, зробити щось саме для себе,
– поділилася Глінська.

Кондитерка заручилася ще минулого року, весілля з коханим планували відсвяткувати 20 травня 2022 року. Дівчина зізналася, що скасувала його, щойно в Україні почалася війна. Впродовж довгі роздуми, кондитерка таки наважилася на весілля, щоправда, на підготовку до нього у неї залишилося всього два дні.


Ліза Глінська з нареченим / Фото з інстаграму кондитерки

Я до останнього не могла дозволити собі свято, стати щасливою, стати дружиною.
А декілька тижнів тому все ж таки вирішила, що ми з моїм коханим чоловіком маємо право на щастя, отже мріяли про це багато років,
– додала кондитерка.

Єлизавета у поспіхах замовила сукню в інтернет-магазині, придбала віночок на голову, а щодо обручок відповіла: "Буде, як буде". Їх не встигли зробити.

Текст публікації Лізи Глінської:

Вже майже три місяці.. щодня засинаючи і прокидаючись, я думаю, а не замало роблю для своєї Батьківщини, а що можна зробити ще .. що я можу ще? Збір коштів, через продаж моїх книжок, в електронному, та друкованому варіанті, проведення марафону, допомога у волонтерській організації, пошуки ліків. Я майже забула про себе.. майже втратила себе.. мені було якось соромно привертати увагу до себе, зробити щось саме для себе.
Я мріяла про красиве весілля і воно було заплановано на 20 травня 2022 року.. ми запланували його ще рік тому, але все зламалося.. все скасували, до останнього не могла дозволити собі свято, стати щасливою, стати дружиною.
А декілька тижнів тому все ж таки вирішила, що ми з моїм коханим чоловіком маємо право на щастя, отже мріяли про це багато років. У поспіхах, я замовила сукню в інтернет-магазині, тільки сьогодні заберу, ще не знаю, як вона буде сидіти на мені. Це буде сюрприз. А ще, замовила чудовий віночок.
Обручки ми замовили ще в лютому, але нажаль нам їх не встигли зробити. Тому, буде, як буде) А ще від стресу я набрала зайву вагу.. і моє лице, ніби змінилося… зачіска відсутня… сиве волосся.
Але, я з вами згодна, це все таке неважливе!
Тільки б близькі нам люди були живі, та здорові. Я вірю, що буду згадувати цю подію з теплом в серці, в мирній країні, моїй рідній Україні!