Каші – чудова основа для будь-якого раціону. Вони містять багато поживних речовин і надовго насичують організм.
До речі Новий рекорд: у Києві приготують найбільшу шаурму України – скуштувати страву зможе кожен охочий
Вівсянка – чи не найпопулярніша каша у світі. Готувати її дуже легко, а знання кількох секретів назавжди зробить її й вашою фавориткою.
Як приготувати смачну та корисну вівсяну кашу: 4 простих секрети
Вівсянка – смачна та корисна страва / Фото Unsplash
Вівсяна каша – це традиційний сніданок для краси і здоров'я, який допоможе поліпшити зовнішній вигляд і продовжити молодість. Для приготування смачного та корисного сніданку не потрібно багато зусиль чи складних маніпуляцій.
Вибір продукту
Відмовтеся від вівсяних пластівців. Незважаючи на швидкість і простоту приготування, такий варіант програє за всіма напрямками. Не обов'язково варити цільну вівсянку – перед приготуванням її краще подрібнити.
Кількість води
Вівсяна крупа вимагає великої кількості рідини, тому на склянку зерна потрібно брати в 4 рази більше рідини. Тоді вона розварюється, набухає і виходить дуже смачною. Мала кількість рідини – одна з найбільш поширених помилок.
Смак, користь та поживність / Фото Unsplash
Різноманітність
Додатків до вівсянки можна придумати безліч. Не бійтеся експериментувати – яким би не був ваш улюблений рецепт, з часом він набридне.
Порція
Вівсянка – з тих страв, які можна готувати "про запас", чим ми доволі рідко користуємося. Головне – не забути додати трішки води при розігріванні.