Пікантний додаток до м'яса: готуємо мексиканський соус чіпотле за хвилину

12 березня 2024, 01:03
Читать новость на русском

Джерело:

ВВС Food

Мексиканська кухня відома на увесь світ завдяки гострим смакам. Пікантності стравами додають соуси, які можна відтворити у домашніх умовах.

Цей популярний мексиканський соус потрібно готувати лише кілька хвилин, а способів його застосування – просто неймовірна кількість. М'ясо, тако, начоси, бутерброди, риба – він ідеально пасуватиме до всього, що ви оберете.

Читайте також "Водний Світ" дарує відчуття свята: що особливого приготувати з морепродуктами

Рецепт соусу чіпотле

Час: кілька хвилин

Порцій: 2

Інгредієнти:

4 столові ложки сметани;
– 2 столові ложки майонезу;
– половина подрібненого зубчика часнику;
– сік та цедра 1 лайма;
– 2 чайні ложки пасти чіпотле;
– дрібка солі та коріандру.

Приготування:

  1. Усе, що потрібно зробити – змішати усі інгредієнти до однорідності.
  2. Перед використанням соус краще поставити на кілька годин у холодильник. Тоді його консистенція стане ще кращою.
З чим насправді треба їсти хумус: відповідь вас точно здивує.