Наче з ресторану: простий десерт з желе та кремом маскарпоне без випікання

20 листопада 2021, 13:26
Читать новость на русском

Якщо вам закортіло солоденького, але ви не любите готувати, у нас є для вас цікавий варіант: солодкий десерт з желе, ягодами та кремом з маскарпоне і печивом савоярді. Це не альтернатива тірамісу, це новий, ні на що не схожий десерт за рецептом Яни Станішевської.

Ну хто з нас не любить десерти з желе? А якщо це ще й желе з ягодами, кремом та печивом – смакота! Цей смаколик чудово підійде для святкового столу, також його можна готувати щодня, адже він надзвичайно легкий за технологією.

Читайте також Куряча тушка: яку торговельну марку обрати – незалежне тестування

Рецепт десерту з желе і маскарпоне

  • Час: 3 години
  • Порції: 6


Десерт з желе / Фото Яни Станішевської

Інгредієнти:
 – 2 упаковки желе;
 – 250 грамів маскарпоне;
 – 2 сирих яйця;
 – 70 грамів цукру;
 – печиво савоярді;
 – 50 – 70 мілілітрів смородинового лікеру;
 – ягоди.

Приготування:

  1. Приготуйте желе відповідно до інструкції на упакуванні. 
  1. Розлийте його по склянках та додайте трішки ягід.
  1. Відправте заготовку на десерт в холодильник на 2 дві години.
  1. Для приготування крему ретельно збийте яєчні жовтки з цукром.


Десерт з желе / Фото Яни Станішевської

  1. Далі додайте до них маскарпоне та збиті до стійких піків білки.

  1. Викладіть на застигле желе печиво попередньо змочене в лікері, далі крем.
  1. Посипте десерт ягодами та додайте листочок свіжої м'яти.

Вишуканий десерт готовий. Смачного!

Текст публікації Яни Станішевської:

Говорю сразу , это не альтернативный тирамису, это просто вкусный десерт с печеньем савоярди и маскарпоне.
Итак , на 6 таких порций нам понадобится : 2 упаковки желе , 250 гр маскарпоне , 2 яйца, 70 гр сахара , печенье савоярди , 50-70 со смородинового ликера и ягоды .
Начинаем с того , что готовим желе , заливаем его по бокалам и насыпаем чуть ягод туда и отправляем в холодильник на 2 часа.
Затем готовим крем , это взбиваем желтки с сахаром , затем водим в ним маскарпоне аккуратно и добавляем туда белки , предварительно взбитые в густую пену.
По истечению двух часов и как желе застыло , собираем наш десерт . На желе выкладываем печенье предварительно окунув его в ликёр , а сверху выкладываем крем . Посыпаем сверху ягодами и мятой . Готово.

Уровень сложности просто нулевой, а выглядит как в десерт из ресторана. Согласны ?