Володимир Ярославський поділився з шанувальниками своїм золотим списком шеф-кухарів на яких потрібно рівнятися молодим кулінарам. Український ресторатор зізнався, що сам стежить за цими шеф-кухарями, адже вважає їхню роботу найкращою.

"Найголовніше, на мою думку, знання! У мене часто запитують, де вчитися і в кого. Для мене перші, хто спадають на думку, ― це ті, за ким я давно вже стежу, і найвідоміші", – зазначив Володимир Ярославський.

Отже, до списку популярного ведучого та ресторатора увійшли:

Хестон Блюменталь


Томас Келлер


Том Айкенс


Грант Ахац


Рене Редзепі

Також Володимир Ярославський додав Ferran Adria зі шкіл Gambero Rosso, IFSE, Alan Ducas, Institut Paul Bocuse. Український шеф-кухар зазначив, що головне у кулінарії та розвитку – це знання!