Курячі котлети з крем-сиром і моцарелою – це щось нове у вашому буденному меню. Вони соковиті, ситні та доволі прості у приготуванні.

Читайте також Картопля звариться швидше: коли потрібно солити воду

Обов'язково подавайте їх до овочевого гарніру: свіжого салату з огірків, томатів, або печених солодких перців з часничком. Також вони пасуватимуть до відвареної картоплі, гречки чи макаронів.

Рецепт курячих котлет з сиром

  • Час: 45 хвилин
  • Порції: 6 – 8

Приготування:

  • У курячий фарш натираємо цибулю на дрібну тертку. Додаємо перець, сіль і сухарі. Фарш має бути густий.
  • Для начинки змішуємо всі інгредієнти: крем-сир з натертим сиром, нарізаною зеленню і подрібненим часником.


Курячі котлети з начинкою / Фото з особистого архіву Валентини Саєнко

  • Розділяємо фарш на 10 рівних частин вологими руками. Розплющуємо фарш в руці в тонкий млинець, кладемо 30 грамів сирної начинки і заліплюємо, формуючи котлетку. Якщо хочете менші по розміру котлети, то просто поділіть фарш на більшу кількість і кладіть менше начинки.
  • Кожну котлетку паніруємо в борошні, потім в яйцях і в сухарях. Смажимо на розігрітій сковорідці з олією до рум'яності.
  • Допікаємо страву ще 10 хвилин у духовці при 180 градусах.
  • Курячі котлети з сиром готові.

Смачного!