Новий тренд у кулінарії: Расмус Кофоед прибрав м'ясо з меню Geranium

18 листопада 2021, 17:29
Читать новость на русском

Джерело:

fine dining lovers

Відомий шеф-кухар Расмус Кофоед повідомив, що з січня 2022 року він прибере м’ясо з меню свого ресторану Geranium, який зараз посідає друге місце в списку 50 найкращих ресторанів світу.

Расмус Кофоед – відомий шеф-кухар та власник трьох зірок Мішлен, вирішив кардинально змінити меню свого ресторану Geranium, виключивши з нього все м'ясо.

Читайте також Легко, швидко й зі смаком: топ-3 незвичні страви з курки, що полонять усю родину

У результаті повної зміни меню у ньому залишитися тільки риба та морепродукти у поєднанні з овочами та фруктами. Колеги Кофоеда зазначають, що такий сміливий крок сигналізує про ще більше зміни у світі кулінарії.


Вручення зірки Мішлен / Фото з гіду Мішлен

Я відчуваю, що настав час змін у Geranium, і я працюю над цим, поки ми говоримо. Не те щоб ми скасували всі фірмові страви, але ми їх більше не подаватимемо. Ось як я люблю речі, я люблю виклик у своєму житті. Моє наступне завдання — створити дивовижні нові страви для меню,
— сказав Кофоед.

Расмус Кофоед пропагує здоровий спосіб життя. Для команди кухарів ресторану він вже давно ввів частування буряковим соком, зокрема під час цьогорічного фіналу Bocuse d'Or.


Расмус Кофоед / Фото 50 найкращих ресторанів світу

Я думаю, що настав час змін, і для людей, які тут працюють, ми повинні постійно розвиватися,
– додав шеф-кухар.

Бажаємо кухарю успіху та натхнення на створення страв для нового рослинного меню в ресторані Geranium.

До слова, ресторан  Geranium зайняв друге місце у списку 50 найкращих ресторанів світу.