Ми впевнені, що така їстівна ялиночка зі шпинатних млинців не тільки прикрасить ваш святковий стіл, а й сподобається кожному вашому гостеві. Все, що вам потрібно – чітко слідувати інструкції приготування від SmachnoNews.
Читайте також Що приготувати на Миколая: дитяче меню
- Ретельно помийте листя шпинату водою, подрібніть його у блендері з 7-8 столовими ложками окропу.
- Помийте курячі яйця, відділіть жовтки від білків. До білків додайте ванільний цукор, підсолоджувач та збийте міксером до стійких піків.
- Розділіть білкову масу на дві половини та одну з них змішайте зі шпинатною масою.
- Залийте вівсяні пластівці окропом та залишіть набухнути. З'єднайте з домашнім сиром та жовтками – перемішайте.
- Ретельно просійте борошно через дрібне сито та додайте до сирної маси з вівсянкою. Всипте розпушувач та з'єднайте з другою білковою масою та шпинатом. Вимішайте тісто та смажте млинці на розігрітій сковорідці з кокосовою олією до готовності з двох сторін.
- Смажити млинці потрібно від найбільшого розміру до найменшого.
- Для приготування крему змішайте всі інгредієнти та збийте блендером в однорідну масу.
- Змастіть готові млинці кремом формуючи ялинку.
- Задекорувати ялинку з млинців можна мигдалевими пластівцями, зернятками соняшника або іншими смаколиками. Смачного!