18 грудня,
16:54
Новорічна ялинка зі шпинатних млинців: дієтичний рецепт
Ви тільки погляньте яка вона красива, а ще новорічну ялиночку зі шпинатних млинців можна їсти пізно ввечері та вона не зашкодить вашій фігурі.
Ми впевнені, що така їстівна ялиночка зі шпинатних млинців не тільки прикрасить ваш святковий стіл, а й сподобається кожному вашому гостеві. Все, що вам потрібно – чітко слідувати інструкції приготування від SmachnoNews.
Читайте також Що приготувати на Миколая: дитяче меню
Інгредієнти:– 150 г шпинату;
– 50 г домашнього сиру;
– 2 яйця;
– 30 г вівсяних пластівців;
– 200 г рисового борошна;
– підсолоджувач на ваш смак;
– 10 г ванільного цукру;
– кокосова олія;
– 2 ч. л розпушувача;
Для начинки:
– 50 г домашнього сиру;
– 80 г маскарпоне;
– 10 г ванільного цукру;
– 1 банан.
- Ретельно помийте листя шпинату водою, подрібніть його у блендері з 7-8 столовими ложками окропу.
- Помийте курячі яйця, відділіть жовтки від білків. До білків додайте ванільний цукор, підсолоджувач та збийте міксером до стійких піків.
- Розділіть білкову масу на дві половини та одну з них змішайте зі шпинатною масою.
- Залийте вівсяні пластівці окропом та залишіть набухнути. З'єднайте з домашнім сиром та жовтками – перемішайте.
- Ретельно просійте борошно через дрібне сито та додайте до сирної маси з вівсянкою. Всипте розпушувач та з'єднайте з другою білковою масою та шпинатом. Вимішайте тісто та смажте млинці на розігрітій сковорідці з кокосовою олією до готовності з двох сторін.
- Смажити млинці потрібно від найбільшого розміру до найменшого.
- Для приготування крему змішайте всі інгредієнти та збийте блендером в однорідну масу.
- Змастіть готові млинці кремом формуючи ялинку.
- Задекорувати ялинку з млинців можна мигдалевими пластівцями, зернятками соняшника або іншими смаколиками. Смачного!