Новорічна ялинка зі шпинатних млинців: дієтичний рецепт

18 грудня 2020, 16:54
Читать новость на русском

Ви тільки погляньте яка вона красива, а ще новорічну ялиночку зі шпинатних млинців можна їсти пізно ввечері та вона не зашкодить вашій фігурі.

Ми впевнені, що така їстівна ялиночка зі шпинатних млинців не тільки прикрасить ваш святковий стіл, а й сподобається кожному вашому гостеві. Все, що вам потрібно – чітко слідувати інструкції приготування від SmachnoNews.

Читайте також Що приготувати на Миколая: дитяче меню

Інгредієнти:
– 150 г шпинату;
– 50 г домашнього сиру;
– 2 яйця;
– 30 г вівсяних пластівців;
– 200 г рисового борошна;
– підсолоджувач на ваш смак;
– 10 г ванільного цукру;
– кокосова олія;
– 2 ч. л розпушувача;
Для начинки:
– 50 г домашнього сиру;
– 80 г маскарпоне;
– 10 г ванільного цукру;
– 1 банан.
  1. Ретельно помийте листя шпинату водою, подрібніть його у блендері з 7-8 столовими ложками окропу.
  2. Помийте курячі яйця, відділіть жовтки від білків. До білків додайте ванільний цукор, підсолоджувач та збийте міксером до стійких піків.
  3. Розділіть білкову масу на дві половини та одну з них змішайте зі шпинатною масою.
  4. Залийте вівсяні пластівці окропом та залишіть набухнути. З'єднайте з домашнім сиром та жовтками – перемішайте.
  5. Ретельно просійте борошно через дрібне сито та додайте до сирної маси з вівсянкою. Всипте розпушувач та з'єднайте з другою білковою масою та шпинатом. Вимішайте тісто та смажте млинці на розігрітій сковорідці з кокосовою олією до готовності з двох сторін.
  6. Смажити млинці потрібно від найбільшого розміру до найменшого.
  7. Для приготування крему змішайте всі інгредієнти та збийте блендером в однорідну масу.
  8. Змастіть готові млинці кремом формуючи ялинку.
  9. Задекорувати ялинку з млинців можна мигдалевими пластівцями, зернятками соняшника або іншими смаколиками. Смачного!