Бренд "Легко" пропонує справді прості та швидкі рішення для обіду та вечері.

Продукція ТМ "Легко" – це вже готові заморожені м’ясні продукти, які потрібно лише розігріти у духовці або підсмажити на пательні. Готові м'ясні страви, які пропонує цей український виробник, готуються від двох хвилин. У продуктовій лінійці ви знайдете як зручні продукти, які можна просто їсти руками у компанії друзів, так і домашнє меню на кожен день. Широкий асортимент включає такі продукти як: нагетси, палички з моцарелою, стріпси, котлети по-київськи та котлети Кордон блю, курячий шніцель.


Курячі стріпси від ТМ "Легко" – швидкий перекус для усієї родини / Фото ТМ "Легко"

Чому в нинішніх умовах варто обирати ТМ "Легко"

  • Ви отримаєте вже готові страви, які потрібно лише розігріти. Це дозволить харчуватися смачно та ситно, попри блекаут та інші тимчасові незручності.
  • Довгий термін зберігання. ТМ "Легко" – це інвестиція у ситі будні вашої родини, адже ви отримаєте продукти із терміном зберігання до 12 місяців. Тому це один із найкращих варіантів для створення запасів їжі.
  • Основна страва та закуска для всієї родини. Великі порції дозволять швидко накрити стіл на кількох осіб, а м'ясні страви сподобаються як дорослим, так і дітям.
  • Широкий асортимент. Що не менш важливо – з ТМ "Легко" кожен знайде свою улюблену страву.

Що приготувати, використовуючи страви ТМ "Легко"

Завдяки великому вибору продукції ви зможете приготувати швидкий обід чи вечерю за лічені хвилини. Ділимось з вами трьома ідеями!

Нагетси та салат

  • Обсмажте нагетси ТМ "Легко" на пательні впродовж 5 хвилин.
  • За цей час викладіть у тарілку мікс салатів та розрізані навпіл томати чері. Додайте сир фета та заправте оливковою олією.
  • Викладіть біля салату готові нагетси. Подавайте страву теплою.


Приклад подачі нагетсів зі салатом / Фото ТМ "Легко"

Шніцель з овочами

  • Помістіть шніцель у духовку на 10 хвилин.
  • Заморожені броколі, цвітну капусту та моркву відправте у киплячу підсолену воду. Варіть овочі до 12 хвилин.
  • З'єднайте шніцель із готовими овочами у сервірувальній тарілці.



Приклад подачі шніцеля з овочами / Фото ТМ "Легко"

Котлета по-київськи та макарони із сиром

  • Котлету по-київськи обсмажте у вершковому маслі впродовж 15 хвилин.
  • Закип'ятіть та підсоліть воду, після цього закиньте у неї порцію макаронів із твердих сортів. Варіть на слабкому вогні 8 – 9 хвилин.
  • Готові макарони відкине на друшляк і промийте.
  • Розкладіть макарони у сервірувальні тарілки, заправте улюбленим соусом та посипте кожну порцію невеликою кількістю сиру. Поруч викладіть золотисту котлету по-київськи.

Смачного!

Приклад подачі котлети по-київськи із макаронами / Фото ТМ "Легко"

Смакуйте улюблені страви, витрачаючи мінімум часу та зусиль. Адже сьогодні це так Легко!