Рецепт локшини рамен стир-фрай
- Час: 30 хвилин
- Порції: 4
Читайте також Легкі та поживні сніданки для всієї родини: 4 простих рецепти з курочкою
Фото Damn delicious
Приготування:
- У великій каструлі з киплячою водою відваріть локшину рамен до готовності (3 – 4 хвилини). Ретельно промийте її холодною водою і добре просушіть.
- У окремому посуді змішайте яловичий бульйон, устричний соус, рисовий винний оцет і шрірачу.
- У великій сковорідці прогрійте кунжутну олію, обсмажте на ній яловичий фарш і цибулю, попередньо нарізану кубиками. Через 5 хвилин, переконавшись, що яловичина готова, злийте зайвий жир зі сковорідки.
Фото Damn delicious
- Пасеруйте часник та імбир до появи аромату (1 хвилину). Влийте суміш з яловичого бульйону, додайте локшину рамен та смажте доки вона не нагріється і рівномірно не покриється соусом (1 – 2 хвилини).
- Подавайте локшину рамен стір фрай, прикрасивши зеленою цибулею та насінням кунжуту.
Смачного!