Ідеальним гарніром до апетитної курочки буде відварений рис або локшина. Нехай смакує!

Читайте також Обираємо курочку правильно: на що варто звертати увагу при покупці м'яса

Медово-лимонна курочка: рецепт китайської кухні

  • Час: 30 хвилин
  • Порції: 4


Фото Café delites

Приготування:

  1. У невеликій мисочці збийте яйце, соєвий соус та вино.
  1. Замаринуйте в цій суміші нарізане невеличкими шматочками куряче м'ясо (20 хвилин під кришкою буде достатньо).


Фото Café delites

  1. Запаніруйте м'ясо в крохмалі, щоб він рівномірно розійшовся по поверхні шматочків.
  1. У сковорідці вок розігрійте олію. Коли температура олії сягне 165 градусів, обсмажте на ній курочку (розділивши м'ясо на кілька порцій, щоб температура олії не знижувалася).
  1. Смажте шматочки по 5 – 6 хвилин.


Фото Café delites

  1. Для соусу розігрійте олію. Спочатку обсмажте на середньому вогні часник та імбир до появи аромату (приблизно 30 секунд). Далі додайте бульйон, соєвий соус, лимонний сік, цукор, мед і дрібку солі. Перемішуйте, доки цукор не розчиниться.
  1. Додайте до соусу кукурудзяний крохмаль і перемішуйте до загустіння. Помістіть обсамажені шматочки курятини в соус і тушкуйте 2 хвилини. Він має повністю цілком укривати м'ясо.


Фото Café delites

  1. Готову страву прикрасьте насінням кунжуту, подрібненою зеленою цибулею та скибочками лимона.

Смачного!