Ідеальним гарніром до апетитної курочки буде відварений рис або локшина. Нехай смакує!
Читайте також Обираємо курочку правильно: на що варто звертати увагу при покупці м'яса
Медово-лимонна курочка: рецепт китайської кухні
- Час: 30 хвилин
- Порції: 4
Фото Café delites
Приготування:
- У невеликій мисочці збийте яйце, соєвий соус та вино.
- Замаринуйте в цій суміші нарізане невеличкими шматочками куряче м'ясо (20 хвилин під кришкою буде достатньо).
Фото Café delites
- Запаніруйте м'ясо в крохмалі, щоб він рівномірно розійшовся по поверхні шматочків.
- У сковорідці вок розігрійте олію. Коли температура олії сягне 165 градусів, обсмажте на ній курочку (розділивши м'ясо на кілька порцій, щоб температура олії не знижувалася).
- Смажте шматочки по 5 – 6 хвилин.
Фото Café delites
- Для соусу розігрійте олію. Спочатку обсмажте на середньому вогні часник та імбир до появи аромату (приблизно 30 секунд). Далі додайте бульйон, соєвий соус, лимонний сік, цукор, мед і дрібку солі. Перемішуйте, доки цукор не розчиниться.
- Додайте до соусу кукурудзяний крохмаль і перемішуйте до загустіння. Помістіть обсамажені шматочки курятини в соус і тушкуйте 2 хвилини. Він має повністю цілком укривати м'ясо.
Фото Café delites
- Готову страву прикрасьте насінням кунжуту, подрібненою зеленою цибулею та скибочками лимона.
Смачного!