Скільки часу пекти яблука: є ідеальна формула, перевірена часом та досвідом
30 січня 2024,
14:30
Читать новость на русском
Джерело:
Fajne gotowanieПечені яблука – це чудовий та корисний десерт. Його можуть куштувати навіть діти. Готувати його нескладно, головним нюансом залишається час.
Взимку так хочеться поласувати чимось солоденьким! Запечені яблука – це чудовий варіант, який здатен додати особливого затишку домашній атмосфері. З чим їх подати та як правильно готувати?
Цікаво Як правильно смажити заморожену їжу: ви точно не знаєте всі деталі
Рецепт печених яблук
- Час: 40 хвилин
- Порцій: 4
– 1 кілограм яблук;
– 40 грамів меду;
– 10 грамів кориці;
– 20 грамів гвоздики;
– 20 грамів сушеної журавлини;
– 20 грамів мигдалю.
Приготування:
- Яблука помийте, обсушіть, зріжте верхівки і видаліть насіння з основи.
- Всередину кожного яблука покладіть журавлину і родзинки.
- На сухофрукти викладіть чайну ложку меду і посипте все корицею.
- Мигдаль підсмажте на сухій сковороді і дрібно наріжте.
- Покладіть попередньо зрізану верхівку на начинені яблука і помістіть їх у форму для запікання.
- Запікайте яблука приблизно 20 – 30 хвилин при 180 градусах, поки вони не стануть м'якими.
- Посипте мигдальною посипкою.