Щоб печиво з шоколадом було ідеальним: поради від досвідченого шеф-кухаря
Джерело:
InsiderЗима – це пора смачного печива, ласувати яким із гарячими напоями люблять абсолютно усі. Для того, щоб домашнє печиво було фантастичним, потрібно слідувати лише кільком порадам.
Печиво з шоколадом – це справжній хіт зимового сезону. Мати його під рукою – це завжди гарна ідея, воно доповнить перерву на роботі або ж додасть затишку домашній атмосфері. Аліса Фіцджеральд, яка готує печиво вже 15 років, поділилася порадами, які стануть у пригоді кожній господині.
Читайте також Курочка в маринаді та ковбаски гриль: чим підкріпитися між відключеннями світла
Поради для ідеального печива з шоколадом
Перше, на що варто увагу – це масло. Саме воно є ключем до успіху, тож варто обирати якісний продукт. Це головний інгредієнт, економити на якому не варто.
Смак зимових чаювань / Фото Cookpad
Також бажано використовувати свіже борошно. Якщо в ньому вже багато кисню, то розпушувач не подіє, і тоді об'єм ласощів може постраждати.
Масло потрібно збивати з цукром, навіть якщо цей процес займає час та зусилля. Цей прийом гарантує рівномірний розподіл інгредієнтів та наситить масло повітрям, завдяки чому печиво буде ніжним та крихким.
В ідеалі тісту для печива з шоколадом потрібно дати відпочити 24 години. Смак буде глибшим, а печиво – ще ніжнішим. Це дуже простий лайфхак, про який забувають через брак часу.
Коли справа дійде до випічки, перевірте печиво на кілька хвилин раніше, ніж це вказано у рецепті. Це дозволить врегулювати рівень твердості відповідно до ваших вподобань.