Незмінний суддя кулінарного шоу "Мастер Шеф" та "Мастер Шеф. Професіонали" Ектор Хіменес-Браво не тільки вправний шоумен та ведучий, а й ресторатор. Вчора, 8 червня, шеф-кухар відкрив двері свого першого закладу – BAO Casual у Львові.

Читайте також Чим годує українських захисників Ектор Хіменес-Браво

Ресторан подає страви справжньої китайської їжі в новому баченні. У меню закладу представлена качка по-пекінськи, вонтони, дімсами, оригінальні салати з восьминогами, супи та фірмові коктейлі BAO. В Ектора Хіменеса-Браво – це перший ресторан у Львові, але не перший в Україні. У столиці він керує іще двома закладами BAO та NAM. Вони відомі своїми вишуканими стравами, оригінальними подачами та неодноразово отримували почесні відзнаки на популярних преміях.

Після відвідин Львова місто настільки закохало кухаря, що він вирішив залишити тут частинку себе. BAO Casual розташувався в серці Львова – на вулиці Староєврейській, 25/27.

Ресторатор прокоментував відкриття свого нового закладу на сторінці в інстаграмі:

У цьому ресторані ми передали всю любов і тепло, якими з нами поділився Львів,
– відзначив Ектор.

Щодо цін у закладі, вони вище середнього. Дімсами – від 150 – 300 гривень, салати від 189 гривень до 400 гривень за порцію, а гарячі страви сягають 1497 гривень. Це за 500 грамів фірмової качки по-пекінськи.

Невелику тур-екскурсію закладом у день відкриття закладу відзняв сам ресторатор. Дивіть її у відео:

Ектор Хіменеса-Браво та Україна

Ектор Хіменес-Браво – канадський шеф-кухар колумбійського походження, який понад 13 років працює та живе в Україні. Він вже давно полюбився українським глядачам за роллю кулінарного судді на шоу "Мастер Шеф". Кулінар не приховує, що побував у понад 50 країнах світу, проте свій дім знайшов в Україні.

Ектор Хіменес-Браво з першого дня війни долучив свої ресторани у столиці до волонтерської роботи: вони готують їжу для українських захисників та ТрО. Війна застала шеф-кухаря в Колумбії, проте він повернувся в Україну, адже не міг покинути свій дім та людей, яких він любить. До речі, тут кулінар знайшов своє кохання. Щоправда, він приховує свої стосунки від ЗМІ, адже "щастя любить тишу".