Ваші смакові рецептори довго будуть під враженням! А секрет цієї гастрономічної "бомби"– в особливому поєднанні томатів, персиків та цілого комплексу спецій.

Читайте також Інвестиція у майбутнє: МХП уклав угоду з мережею онлайн-ресторанів Foodz Ukraine

До "пекельного" гаспачо можна подати дрібно нарізані овочі, креветки або будь-які інші морепродукти.

Рецепт персикового гаспачо

  • Час: 30 хвилин
  • Порції: 2 – 3

гаспачо
Холодний суп гаспачо з персиками / Фото Володимира Ярославського

Приготування:

  1. Обережно зніміть із персиків шкірку.


Продукти для страви / Фото шеф-кухаря

Залийте окропом, потримайте так 45 секунд, далі занурте в холодну воду з льодом, або просто під холодну воду і шкірка легко видаляється, – порадив Володимир Ярославський.

  1. У каструлю відправте персики, вийте воду, додайте цукор і лимонний сік. Доведіть інгредієнти до кипіння та варіть 3 – 7 хвилин. Охолодіть масу.
  1. Бланшуйте томати, зніміть шкірку. З солодкого перцю теж зніміть шкірку.


Продукти для страви / Фото шеф-кухаря

  1. З'єднайте всі інгредієнти в одній каструлі та перебийте до однорідної текстури. Скуштуйте на сіль, за бажанням додайте гострого табаско.


Продукти для страви / Фото шеф-кухаря

  1. Відправте суп в холодильник на 20 – 30 хвилин. Перед подачею збризніть гаспачо оливковою олією.


Продукти для страви / Фото шеф-кухаря

  1. Холодний суп можна подати з нарізаними персиками, солодким перцем або ж із гребінцями чи креветками.

Смачного!