Такого ви ще не куштували: персикове гаспачо за "пекельним" рецептом

11 серпня 2021, 17:26
Читать новость на русском

Любите відкривати для себе незвичні смаки та страви? Персикове гаспачо – те що треба! Поекспериментуйте трохи на кухні – приготуйте страву за рецептом кухаря-новатора Володимира Ярославського.

Ваші смакові рецептори довго будуть під враженням! А секрет цієї гастрономічної "бомби"– в особливому поєднанні томатів, персиків та цілого комплексу спецій.

Читайте також Інвестиція у майбутнє: МХП уклав угоду з мережею онлайн-ресторанів Foodz Ukraine

До "пекельного" гаспачо можна подати дрібно нарізані овочі, креветки або будь-які інші морепродукти.

Рецепт персикового гаспачо

  • Час: 30 хвилин
  • Порції: 2 – 3


Холодний суп гаспачо з персиками / Фото Володимира Ярославського

Інгредієнти:
 – 300 г очищених томатів;
 – 300 г персиків без кісточок;
 – 50 г води;
 – 15 г цукру;
 – 10 г лимонного соку;
 – 75 г солодкого червоного перцю без шкірки;
 – 25 г білого хліба без скоринки;
 – 12 – 15 г гірчиці;
 – 35 г оливкової олії;
 – сіль – на ваш смак;
 – соус табаско – на ваш смак.

Приготування:

  1. Обережно зніміть із персиків шкірку.


Продукти для страви / Фото шеф-кухаря

Залийте окропом, потримайте так 45 секунд, далі занурте в холодну воду з льодом, або просто під холодну воду і шкірка легко видаляється, – порадив Володимир Ярославський.

  1. У каструлю відправте персики, вийте воду, додайте цукор і лимонний сік. Доведіть інгредієнти до кипіння та варіть 3 – 7 хвилин. Охолодіть масу.
  1. Бланшуйте томати, зніміть шкірку. З солодкого перцю теж зніміть шкірку.


Продукти для страви / Фото шеф-кухаря

  1. З'єднайте всі інгредієнти в одній каструлі та перебийте до однорідної текстури. Скуштуйте на сіль, за бажанням додайте гострого табаско.


Продукти для страви / Фото шеф-кухаря

  1. Відправте суп в холодильник на 20 – 30 хвилин. Перед подачею збризніть гаспачо оливковою олією.


Продукти для страви / Фото шеф-кухаря

  1. Холодний суп можна подати з нарізаними персиками, солодким перцем або ж із гребінцями чи креветками.

Смачного!