Головне – щоб соус теріякі не вийшов занадто гострим. Правильні пропорції нам допоможе дотримати шеф-кухар та ресторатор Ектор Хіменес-Браво.

Читайте також Куряча тушка: яку торговельну марку обрати – незалежне тестування

Подавати гострувато-солодкі крильця найкраще з рисом та зеленою цибулею. Вийде ідеальна смакова комбінація!

Рецепт крилець теріякі

  • Час: 30 хвилин
  • Порції: 4

Приготування:

  1. Курячі крильця розділіть на частинки (за суглобами), посоліть та поперчіть.


Приготування крилець теріякі / Скриншот із відео шеф-кухаря

  1. Полийте їх олією й розімніть руками.


Приготування крилець теріякі / Скриншот із відео шеф-кухаря

  1. Посипте кукурудзяним крохмалем і знову перемішайте.


Приготування крилець теріякі / Скриншот із відео шеф-кухаря

  1. Розігрійте сковорідку з олією й обсмажте на ній крильця до коричневого кольору. Перекладіть їх на паперовий рушник, щоб позбутися зайвої олії.


Приготування крилець теріякі / Скриншот із відео шеф-кухаря

  1. На теплу сковорідку вилийте соус теріякі та соус чилі, додайте крила й глазуруйте їх на повільному вогні.


Приготування крилець теріякі / Скриншот із відео шеф-кухаря

  1. За бажанням подавайте крильця з насінням кунжуту та дрібно нарізаною зеленою цибулею.

Смачного!

Відеорецепт приготування крилець теріякі: