Головне – щоб соус теріякі не вийшов занадто гострим. Правильні пропорції нам допоможе дотримати шеф-кухар та ресторатор Ектор Хіменес-Браво.
Читайте також Куряча тушка: яку торговельну марку обрати – незалежне тестування
Подавати гострувато-солодкі крильця найкраще з рисом та зеленою цибулею. Вийде ідеальна смакова комбінація!
Рецепт крилець теріякі
- Час: 30 хвилин
- Порції: 4
Приготування:
- Курячі крильця розділіть на частинки (за суглобами), посоліть та поперчіть.
Приготування крилець теріякі / Скриншот із відео шеф-кухаря
- Полийте їх олією й розімніть руками.
Приготування крилець теріякі / Скриншот із відео шеф-кухаря
- Посипте кукурудзяним крохмалем і знову перемішайте.
Приготування крилець теріякі / Скриншот із відео шеф-кухаря
- Розігрійте сковорідку з олією й обсмажте на ній крильця до коричневого кольору. Перекладіть їх на паперовий рушник, щоб позбутися зайвої олії.
Приготування крилець теріякі / Скриншот із відео шеф-кухаря
- На теплу сковорідку вилийте соус теріякі та соус чилі, додайте крила й глазуруйте їх на повільному вогні.
Приготування крилець теріякі / Скриншот із відео шеф-кухаря
- За бажанням подавайте крильця з насінням кунжуту та дрібно нарізаною зеленою цибулею.
Смачного!
Відеорецепт приготування крилець теріякі: