Пікантний соус чимічурі: смажене м'ясо з ним – удвічі смачніше
19 січня 2022,
22:35
Читать новость на русском
Джерело:
Сafe delitesЩоб додати звичайній страві з м'яса латиноамериканської перчинки, зробіть до неї соус чимічурі. Готується він легко, а пахне – словами не передати!
Чимічурі – дуже популярний в Латинській Америці соус до курятини, яловичини, баранини. Зазвичай ним поливають птицю або стейки з червоного м'яса під час смаження на грилі.
Читайте також Як повернутися у форму після свят: ТОП-5 порад
А в Аргентині чимічурі заправляють уже готові страви.
Рецепт м'ясного соусу чимічурі
- Час: 10 хвилин
- Порції: 8
Фото Cafe delites
– 100 – 150 мілілітрів оливкової олії;
– 2 столові ложки червоного винного оцту;
– ½ склянки дрібно нарізаної петрушки;
– 3 – 4 зубчики часнику;
– 2 маленьких червоних перці чилі;
– ¾ чайної ложки сушеного орегано;
– 1 чайна ложка грубої солі;
– мелений чорний перець.
Приготування:
- Часник подрібніть або пропустіть крізь прес.
- Червоний перець чилі звільніть від насіння й дрібно посічіть ножем.
- Змішайте всі інгредієнти в мисці.
Фото Cafe delites
- Перед використанням дайте соусу постояти 5 – 10 хвилин, щоб усі аромати з'єдналися.
Смачного!