Чимічурі – дуже популярний в Латинській Америці соус до курятини, яловичини, баранини. Зазвичай ним поливають птицю або стейки з червоного м'яса під час смаження на грилі.

Читайте також Як повернутися у форму після свят: ТОП-5 порад

А в Аргентині чимічурі заправляють уже готові страви.

Рецепт м'ясного соусу чимічурі

  • Час: 10 хвилин
  • Порції: 8


Фото Cafe delites

Приготування:

  1. Часник подрібніть або пропустіть крізь прес.
  1. Червоний перець чилі звільніть від насіння й дрібно посічіть ножем.
  1. Змішайте всі інгредієнти в мисці.


Фото Cafe delites

  1. Перед використанням дайте соусу постояти 5 – 10 хвилин, щоб усі аромати з'єдналися.

Смачного!