Сподобаються кожному: готуємо ніжні та соковиті мафіни з куркою

16 грудня 2021, 14:39
Читать новость на русском

Мафіни – це не завжди солодке до чаю. Потіште свої рецептори солоними добавками. Але попереджаємо: пекти доведеться цілу гору. Чому?

Бо випічка розлітається вмить. Куряче м'ясо у поєднанні з ніжним тестом – фантастична смакова гама!

Цікаво Здорова альтернатива ковбасі: чому курочка су-від – ідеальний продукт для повноцінного раціону

Рецепт мафінів із куркою

Час: 1 година

Порцій: 4

Дивовижний смак / Фото Pinterest

Інгредієнти:

  • 2 курячі грудки;
  • 3 столові ложки борошна;
  • 0,5 стакана молока;
  • 2 яйця;
  • 2 столові ложки сметани;
  • 50 грамів твердого сиру;
  • сіль, перець, зелень – на ваш смак.

Приготування:

  1. Варимо грудку в солоній воді. Після приготування даємо м'ясу вистигнути та нарізаємо на дрібні шматочки.
  2. Розігріваємо духовку до 180 градусів.
  3. Солимо, перчимо, додаємо зелень та відставляємо м'ясо вбік.
  4. У великій ємності змішуємо молоко, яйця, сметану та борошно.
  5. Вливаємо до м'яса половину заливної суміші.
  6. Кропимо форми для запікання олією та виливаємо суміш з м'ясом.
  7. Розливаємо другу половину соусу по формочках.
  8. Випікаємо мафіни 20 хвилин.

Смачного!