Пюре із зеленого горошку чудово смакуватиме з м'ясними та рибними стравами. Також ви можете приготувати його заздалегідь, адже зберігати його можна в холодильнику понад 2 – 3 доби.

Читайте також Куряча тушка: яку торговельну марку обрати – незалежне тестування

Пюре з зеленого горошку

  • Час: 30 хвилин
  • Порції: 4


Горошкове пюре / Фото Володимира Ярославського

Приготування:

  1. Розморозьте горошок.
  1. Наріжте цибулю дрібними шматочками та обсмажте на олії.
  1. Додайте до цибулі горошок та влийте води або бульйону, щоб він ледь покривав овочі.
  1. Присмачте овочі сіллю та чорним меленим перцем.
  1. Варіть горошок на повільному вогні 5 – 7 хвилин.


Горошкове пюре / Фото Володимира Ярославського

  1. Висипте до овочів листя шпинату, доведіть до кипіння та зніміть з плити.
  1. Трішки охолодіть овочі та перебийте їх блендером в однорідну масу.


Горошкове пюре / Фото Володимира Ярославського

  1. Щоб консистенція була ніжною – перетріть пюре через сито.
  1. Розігрійте пюре, додайте до нього вершкове масло та перемішайте ложкою.
  1. Подавайте пюре до столу гарячим. Смачного!