Такого ви ще точно не їли: подаємо диню з бурратою
23 липня 2024,
20:59
Читать новость на русском
Джерело:
Kwestia smakuСмачна і дуже швидка в приготуванні літня закуска. Тут поєднуються смаки, які ви ще не куштували разом – диня, буррата, прошутто та базилік.
Такий салат точно стане зіркою святкового столу чи романтичної вечері. Він чудово смакує з вином.
Цікаво Приготуйте особливу літню страву з помідорами: рецепт закуски по-італійськи
Салат з динею та бурратою
- Час: 15 хвилин
- Порцій: 2
– 400 грамів дині;
– 80 – 100 грамів прошутто;
– свіжий базилік до смаку;
– 250 – 350 грамів буррати;
– перець до смаку;
– оливкова олія до смаку.
Приготування:
- Диню помийте та наріжте шматочками.
- Видаліть насіння і зріжте шкірку, викладіть на блюдо або тарілки.
- Додайте скибочки прошутто, базилік і буррату.
- Подавайте з хлібом, приправте свіжомеленим перцем і оливковою олією.