Такого ви ще точно не їли: подаємо диню з бурратою

23 липня 2024, 20:59
Читать новость на русском

Джерело:

Kwestia smaku

Смачна і дуже швидка в приготуванні літня закуска. Тут поєднуються смаки, які ви ще не куштували разом – диня, буррата, прошутто та базилік.

Такий салат точно стане зіркою святкового столу чи романтичної вечері. Він чудово смакує з вином.

Цікаво Приготуйте особливу літню страву з помідорами: рецепт закуски по-італійськи

Салат з динею та бурратою

  • Час: 15 хвилин
  • Порцій: 2
Інгредієнти:
– 400 грамів дині;
– 80 – 100 грамів прошутто;
– свіжий базилік до смаку;
– 250 – 350 грамів буррати;
– перець до смаку;
– оливкова олія до смаку.

Приготування:

  1. Диню помийте та наріжте шматочками.
  2. Видаліть насіння і зріжте шкірку, викладіть на блюдо або тарілки.
  3. Додайте скибочки прошутто, базилік і буррату.
  4. Подавайте з хлібом, приправте свіжомеленим перцем і оливковою олією.
Подорож на власні кухні: як приготувати кабачки по-турецьки.