Картопляна запіканка стане фаворитом серед інших запіканок, адже вона не тільки ситна та апетитна, а й проста.

Читайте також Український бренд яловичини Skott Smeat презентували на найвпливовішій виставці світу

Аби наситити смак страви, обов'язково скористайтеся улюбленими спеціями: копченою меленою паприкою, розмарином, орегано, чебрецем чи шавлією. Також чудово підійдуть суміші спецій до трав до картоплі чи овочів.

Рецепт картопляної запіканки з курятиною

  • Час: 1 година
  • Порції: 6

Приготування:

  • Нарізаємо філе невеликими шматками. Картоплю ріжемо дольками середньої товщини. Натираємо твердий сир.
  • Закидаємо в каструлю картоплю, курку, сіль, перець, та вливаємо молоко і жирні вершки. Варимо на середньому вогні 15 хвилин. Додаємо улюблених спецій.
  • Перекидаємо половину картоплі в форму для запікання. Присипаємо половиною сиру. І ще один шар із картоплі, і знову зверху присипаємо сиром.
  • Випікаємо в духовці при температурі 180 градусів 30 – 35 хвилин до рум’яної скоринки.

Смачного!