Ось уже 28 років поспіль Дубай стає місцем зустрічі успішних бізнесменів у сфері харчової промисловості, інформує 24 Канал. Щороку у лютому тисячі представників провідних компаній з'їжджаються сюди, аби презентувати найкращу продукцію у своїх лінійках, а також поділитись інноваційними технологіями та досвідом.

Спробуйте Біфштекс з яловичини та яйцем: швидкий рецепт для ідеального сніданку

Саме Gulfood відкриває нові можливості для бізнесу. Тут компанії можуть не тільки налагодити співпрацю з найкращими представниками харчової галузі, але й дізнатись чимало цікавого про нові способи пакування і приготування продуктів. Та навіть сама участь у виставці такого рівня свідчить про високу якість бренду та дотримання міжнародних стандартів.

Чим запам'ятається Gulfood 2023

Без сумніву, щороку виставка Gulfood стає особливою подією для всього світу. Та у 2023-му захід вразив своїми масштабами.

За інформацією організаторів, Gulfood 2023 прийняв рекордні 5000 експонентів із понад 125 країн світу. Крім цього, виставку відвідали понад 80 000 людей, а кількість бізнес-операцій за 5 днів зробила подію однією з найгучніших у цьому році.

Масштаби Gulfood 2023 вражають / Фото Gulfood

Кулінарні майстер-класи від кухарів, які працюють у ресторанах із зірками Мішлен, презентації найкращих продуктів, дегустації та круглі столи: відвідувачі залишились в захваті від Gulfood 2023.

Gulfood 2023: дивіться відео, як все було

Не пропустили такої знакової події року й українці. Так, МХП як міжнародна компанія у сфері харчових та агротехнологій презентувала на своєму стенді великий асортимент якісних продуктів харчування. Виробник представив бренд курятини та напівфабрикатів Qualiko, який експортують у 88 країн, і бренд фермерської яловичини Skott Smeat.

Гості з усього світу мали можливість отримати інформацію про нові кулінарні рішення з перших вуст, ознайомитись із асортиментом та покуштувати якісні м'ясні продукти з України.

Відвідувачів на виставці більше, ніж очікувалось: "постковідний" інтерес та бажання повернутися у швидкий розвиток приваблює натовпи з усього світу,
– поділились враженнями представники МХП,

МХП презентувала світу бренд фермерської яловичини Skott Smeat

Також вперше на Gulfood МХП представила бренд добірної фермерської яловичини Skott Smeat. Продукція цієї марки вже добре відома не тільки в Україні, але й за її межами. Зокрема, цю високоякісну яловичину можна скуштувати в Казахстані, Азербайджані, Молдові, Киргизстані та Вірменії.

Продукція Skott Smeat вже добре відома серед поціновувачів якісної яловичини в Україні / Фото Skott Smeat

Бренд Skott Smeat продовжує розвивати зв'язки з новими партнерами. Зокрема, у планах українського виробника – вихід на ринки ОАЕ, Туреччини та Катару. І участь у Gulfood 2023 тільки сприяє цьому.

Skott Smeat вперше брав участь у такій масштабній виставці й отримав неабиякий інтерес від понад 30 потенційних клієнтів з усього світу. А наш дизайн пакування було високо оцінено професіоналами світової фуд-індустрії!
– розповіли в компанії.

Такий інтерес свідчить про високі стандарти якості продукції Skott Smeat, які можуть задовольняти потреби найвибагливішого споживача, адже асортимент бренду налічує понад 120 видів продукції на будь-який смак. Фарші, котлети, мітболи, кебаб, гуляш та бефстроганов, стейки, а також яловичина класичної розділки – у лінійці Skott Smeat кожен знайде улюблене м'ясо.

Skott Smeat вперше презентували на Gulfood / Фото Skott Smeat

У чому особливість продукції Skott Smeat

Продукція ТМ Skott Smeat зуміла підкорити як любителів яловичини, так і тих, хто дбає про здорове харчування і ретельно рахує калорії. Адже у кожній упаковці бренду – тільки добірне фермерське м'ясо, яке відповідає стандартам Halal, ISO та HACCP.

Саме висока якість яловичини є важливим фактором виходу українського виробника на ринки країн Близького Сходу. Аби продукція мала право вважатись халяльною, фахівці відстежують увесь цикл виробництва, починаючи від обстеження тварин перед забоєм і завершуючи розділкою м'яса і фасуванням. Відбувається це на сертифікованому виробництві, що розташоване у місті Лубни Полтавської області. Саме там виробляється більшість продукції ТМ Skott Smeat.

Skott Smeat – це фермерська яловичина, що відповідає стандартам Halal / Фото Skott Smeat

Отже, експорт харчових продуктів та участь у профільних міжнародних виставках, таких як Gulfood – це важливий крок для українців. Адже виробникам потрібно не тільки тримати надійний економічний фронт, але й робити все, щоб згодом слова "український продукт" асоціювались із якістю.

Саме це активно робить МХП. Компанія впроваджує передові технології у роботу, удосконалює їх, а також розширює географію співпраці завдяки високоякісній продукції, яку високо оцінюють як вітчизняні, так і іноземні споживачі.