У теперішньому ритмі життя не завжди вдається знайти час для приготування вечері. А тому вже замаринована курочка є чудовим вибором, адже це смачно, а головне – швидко.

Читайте також Гомілка гривню береже: чому цю частину курки вигідніше купувати

Завдяки ТМ "Наша Ряба Апетитна" вам потрібно тільки дістати з упаковки м’ясо, яке вже готове до запікання, та відправити його у духовку. Решту зробить техніка, а у вас залишиться час на спілкування з рідними.

До рум’яної соковитої курочки ми пропонуємо подати сезонний гарнір. Така страва не лише припаде всім до смаку, а й зробить осінній вечір у колі сім’ї ще затишнішим.

Рецепт запеченої курочки з гарбузом і картоплею

  • Час: 60 хвилин
  • Порції: 4 – 6

Приготування:

  • Розігрійте духовку до 180 градусів в режимі “конвекція”. Перекладіть курку на деко та відправте в духовку на 60 хвилин.
  • Наріжте м’якоть гарбуза середніми кубиками. Перекладіть в жаротривку форму та збризніть олією. Аналогічно наріжте очищену картоплю.
  • Присмачте все солодкою паприкою, меленим мускатним горіхом та сіллю. Додайте гілочки чебрецю та відправте все в духовку (поряд з куркою) на 25 – 30 хвилин.
  • Готову курку перекладіть на загальну тарілку, окремо подайте запечений гарнір та насолоджуйтеся смачною вечерею.

За бажанням, гарнір можна замінити на салат з листя шпинату, вареного буряка, сиру фета та насіння соняшника або гарбуза. Смачного!