Простий рецепт курочки із сезонними овочами для усієї сім'ї

18 жовтня 2022, 15:50
Читать новость на русском
СПЕЦПРОЄКТ

Після напруженого дня хочеться відпочити та насолодитися часом із сім’єю. І, звісно, смачно поїсти. Щоб друге не перешкоджало першому, пропонуємо вам простий рецепт для вечері. Будьте певні: запечена курочка у вишневому маринаді від ТМ "Наша Ряба Апетитна", доповнена гарбузом і картоплею, неодмінно сподобається вашим близьким.

У теперішньому ритмі життя не завжди вдається знайти час для приготування вечері. А тому вже замаринована курочка є чудовим вибором, адже це смачно, а головне – швидко.

Читайте також Гомілка гривню береже: чому цю частину курки вигідніше купувати

Завдяки ТМ "Наша Ряба Апетитна" вам потрібно тільки дістати з упаковки м’ясо, яке вже готове до запікання, та відправити його у духовку. Решту зробить техніка, а у вас залишиться час на спілкування з рідними.

До рум’яної соковитої курочки ми пропонуємо подати сезонний гарнір. Така страва не лише припаде всім до смаку, а й зробить осінній вечір у колі сім’ї ще затишнішим.

Рецепт запеченої курочки з гарбузом і картоплею

  • Час: 60 хвилин
  • Порції: 4 – 6
Інгредієнти:
курка у вишневому маринаді від ТМ "Наша Ряба Апетитна";
– 500 грамів гарбуза;
– 4 – 6 картоплин;
– гілочки чебрецю;
– дрібка мускатного горіха;
– дрібка солодкої паприки;
– часник (за бажанням);
– сіль;
– оливкова олія.

Приготування:

  • Розігрійте духовку до 180 градусів в режимі “конвекція”. Перекладіть курку на деко та відправте в духовку на 60 хвилин.
  • Наріжте м’якоть гарбуза середніми кубиками. Перекладіть в жаротривку форму та збризніть олією. Аналогічно наріжте очищену картоплю.
  • Присмачте все солодкою паприкою, меленим мускатним горіхом та сіллю. Додайте гілочки чебрецю та відправте все в духовку (поряд з куркою) на 25 – 30 хвилин.
  • Готову курку перекладіть на загальну тарілку, окремо подайте запечений гарнір та насолоджуйтеся смачною вечерею.

За бажанням, гарнір можна замінити на салат з листя шпинату, вареного буряка, сиру фета та насіння соняшника або гарбуза. Смачного!