Рецепт млинців зі шпинатом та авокадо від Джеймі Олівера

7 березня 2021, 10:37
Читать новость на русском

Відомий англійський шеф-кухар, ресторатор Джеймі Олівер поділився з читачами рецептом млинців з авокадо, які ви можете приготувати на Масляну.

Джеймі Олівер пропонує приготувати млинці зі шпинатом з додаванням домашнього сиру, гострим соусом та салатом. Смачна і ситна страва, сподобається усім.

Читайте також Рецепт млинців на Масляну від Тані Литвинової за 30 хвилин

Рецепт оладок

Інгредієнти:
– 350 грамів томатів чері;
– 100 грамів шпинату;
– зелена цибуля;
– 1 лайм;
– 1 яйце;
– оливкова олія;
– 250 грамів борошна;
– 250 мілілітрів молока 2,5-3,2;
– 300 грамів домашнього сиру;
– гострий соус чилі;
– 15 грамів коріандру;
– сіль, перець.
  1. Для приготування тіста ретельно просійте борошно через сито, щоб не було грудочок.
  2. У блендер викладіть борошно, додайте яйце, молоко, шпинат, сіль, перець, подрібніть до однорідної консистенції.
  3. На розігріту пательню додайте оливкову олію, вилийте тісто, сформуйте млинець, обсмажте декілька хвилин з двох сторін до золотої скоринки, змастіть тонким шаром домашнього сиру.
  4. Для приготування салату помийте томати, авокадо, почистіть від шкірки, кісточок, наріжте скибочками.
  5. Зелену цибулю, помийте, подрібніть ножем.
  6. У миску викладіть томати з авокадо, додайте помитий шпинат, цибулю, коріандр, вичавіть сік лайму, додайте оливкову олію, сіль, перець, перемішайте.
  7. Викладіть на тарілку готові млинці. Подавайте з салатом та гострим соусом чилі. Смачного!