Пиріг п'ятихвилинка – ситна та смачна домашня випічка, яка чудово підійде на обід чи вечерю. Його зручно нарізати шматками та брати на роботу чи давати дітям до школи.

Читайте також Знадобиться всього 30 хвилин: рецепти смачних курячих ковбасок на пательні чи в духовці

Начинками для такого пирога може бути як м'ясний фарш з овочами, так і гриби чи консервана риба. Тут все залежить ваших смаків.

Рецепт пирога з яйцем та капустою

  • Час: 55 хвилин
  • Порції: 6

Приготування:

  • Для приготування тіста з'єднуємо просіяне борошно разом з рештою інгредієнтів. Перемішуємо до однорідностіта замішуємо тісто.
  • Половину тіста виливаємо у жаротривку форму, далі викладаємо начинку та зверху заливаємо рештою тіста.
  • Для начинки можна обрати відварені яйця з цибулею та шукованою капустою. Дрібно насічену капусту тушкуємо на маслі до м'якості. Змішуємо з нарізаними відвареними яйцями та за бажанням зі смаженою цибулею. Не забуваємо про спеції. Також можна обрати для начинки шинку, або тунець з яйцем. Смакуватиме і картопля з грибами.
  • Випікаємо пиріг у розігрітій духовці при 180 градусах 40 хвилин.
  • Переди випіканням пиріг можна посипати насінням кунжута чи льону.

Смачного!