Відомий український шеф-кухар та ресторатор Євген Клопотенко пропонує приготувати з філе минтая – рибні палички з золотою хрусткою скоринкою в духовці. Страва швидко і легко готується і стане чудовим доповненням до салатів.

Читайте також Смачні вареники з сиром та маком за рецептом Євгена Клопотенка

Рецепт рибних паличок

  1. Філе минтая пропустіть через м'ясорубку, викладіть у миску, додайте сіль, перець, панірувальні сухарі, жовток, перемішайте фарш до однорідної консистенції.
  2. Сформуйте рибні палички, занурте два рази шарами: у борошно, збите яйце, панірувальні сухарі.
  3. Деко вистеліть пергаментом, викладіть палички, відправте запікатись в духовку при температурі 180 градусів протягом 20 хвилин до утворення рум'яної скоринки.
  4. Для приготування соусу помийте, подрібніть ножем петрушку, кріп. У мисці змішайте з йогуртом, додайте сіль, лимонний сік, перемішайте.
  5. Дістаньте з духовки готові палички. Подавайте з соусом. Смачного!