Як приготувати рибні палички: рецепт від Євгена Клопотенка

5 березня 2021, 12:55
Читать новость на русском

Що приготувати, щоб було швидко, смачно і корисно? Євген Клопотенко поділився рецептом рибних паличок, які сподобаються дорослим і дітям.

Відомий український шеф-кухар та ресторатор Євген Клопотенко пропонує приготувати з філе минтая – рибні палички з золотою хрусткою скоринкою в духовці. Страва швидко і легко готується і стане чудовим доповненням до салатів.

Читайте також Смачні вареники з сиром та маком за рецептом Євгена Клопотенка

Рецепт рибних паличок

Інгредієнти:
– 2 шт. філе минтая;
– 1,5 склянки панірувальних сухарів;
– 150 грамів борошна;
– 1 яйце;
– 1 жовток;
– 200 мілілітрів натурального йогурту;
– 10 гілочок петрушки, кропу;
– 1 столова ложка лимонного соку;
– сіль, перець.
  1. Філе минтая пропустіть через м'ясорубку, викладіть у миску, додайте сіль, перець, панірувальні сухарі, жовток, перемішайте фарш до однорідної консистенції.
  2. Сформуйте рибні палички, занурте два рази шарами: у борошно, збите яйце, панірувальні сухарі.
  3. Деко вистеліть пергаментом, викладіть палички, відправте запікатись в духовку при температурі 180 градусів протягом 20 хвилин до утворення рум'яної скоринки.
  4. Для приготування соусу помийте, подрібніть ножем петрушку, кріп. У мисці змішайте з йогуртом, додайте сіль, лимонний сік, перемішайте.
  5. Дістаньте з духовки готові палички. Подавайте з соусом. Смачного!