Існує думка, що всі десерти, до складу яких входить шоколад нереально смачні. Нумо перевірмо та приготуємо шоколадний пудинг в духовці!
Читайте також
Рецепт дуже простий, тому ви з легкістю можете залучити до приготування десерту дітей.
Рецепт шоколадного пудингу
- Чорний шоколад подрібніть руками або ножем, розтопіть на паровій бані або у мікрохвильовці.
- Додайте до шоколаду вершкове масло та перемішайте до однорідної консистенції.
- Відокремте білки від жовтків. Білки збити окремо до густої піни, а жовтки збийте з цукром до густої світлої маси. Обережно змішайте жовтки з білковою масою, додайте шоколадну суміш та борошно.
- Викладіть тісто в чотири форми об'ємом 150 мілілітрів попередньо змащених маслом.
- Розігрійте духовку до 170 градусів та випікайте шоколадний десерт протягом 30 хвилин.
- Дістаньте пудинг з форми та подавайте до столу з ягодами. Смачного!